2777
2789

سلام.چرا هیشکی جواب نمیده ؟  

پیازدرمانی از چندم دوره باید شروع بشه اول یا پنجم؟من دیروز شروع کردم روز دوم بود.پریودم خیلی شدید بود ولی یهو خیلی کم شد نمیدونم به خاطر پیاز بوده یا نه؟

آخه یه جا گفته اول شروع کنین یه جا گفته پنجم.

کسی تجربه ای داره؟؟؟؟

جاان ؟تاحالا نشنیده بودم برای چه کاری خوبه؟۰

واقعا؟برای باردار شدن و تنظیم پریودی.خیلی خوبه.من ماه قبل انجام دادم.قشنگ تخمک گذاریمو حس میکردم ولی به دلایلی نشد اقدام کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم من انحام دادم نتیجه هم گرفتم 

سه دوره از پریودت پشت سر هم 

از روز 5 تا 15 پریودت هرروز  این کارو کن 

نیم ساعت قبل نهار و شام يه پیاز زرد رو پوست بگیر و قاچ کن و بریز تو يه ليوان آب 

بعد بذار چن ديقه بجوشه و در نهایت آبش رو بخور و پیاز هارو بنداز دور 

این کارو هم قبل نهار بکن هم قبل شام

خدایا این کاربریمو از شر همه ی دشمنان حفظ کن 
عزيزم من انحام دادم نتیجه هم گرفتم  سه دوره از پریودت پشت سر هم  از روز 5 تا 15 پریودت ه ...

وای خوشحال شدم.پس من که از روز دوم شروع کردم چی؟اشتباه کردم؟اابته فقط دیشب خوردم.الان قطع کنم از روز ۵ شروع کنم؟

شما چند دوره مصرف کردی و کی جواب گرفتی؟

وای خوشحال شدم.پس من که از روز دوم شروع کردم چی؟اشتباه کردم؟اابته فقط دیشب خوردم.الان قطع کنم از روز ...

من سه دوره پشت سر هم انحام دادم،  اصلشم  اينه ک سه دوره فقط انجام بدی 

بیشتر یا کمتر باشه اثر نداره 

از روز دوم هم شروع کنی هورمون هات بهم میریزه همون از روز پنجم شرو کن ک خیالت راحت باشه درست انجامش دادی 

عزیزم من وقتی بچه نداشتم انجامش دادم و دقیق ماه بعد باردار شدم 

حالا نميدونم مال پیاز درمانی بود یا چیز ديگه ولی خيليا ميگن جواب گرفتیم ازش

خدایا این کاربریمو از شر همه ی دشمنان حفظ کن