2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا حلقه ساده بگیر اینا همش حرفه خاری تیکه ای بدنتو داغون میکنه بعد یه مدتم میندازیش کنار کسی هم نمیتونه استفاده کنه

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
من میخوام از اونا بخرم اما بلد نیستم کار کنم بنظرت یاد میگیرم؟ بعد من وزنم متناسبه فقط بخاطر زایمان ...

اره بزن عالیه

پهلو رو سریع میبرع

البته من پیاده روی هم میکنما

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
من میخوام از اونا بخرم اما بلد نیستم کار کنم بنظرت یاد میگیرم؟ بعد من وزنم متناسبه فقط بخاطر زایمان ...

رژیم لازمه اما خب اگر زیاد نیست فقط مقدار برنج و نونت رو یه کمی کمتر کن.

یادمیگیری برای شروع سنگینترش بهتر و اوایل حسابی درد یمیگره و شاید کبودم بشه که توحه نکن بعد یه مدت عادی میشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
با همین  ورزش کن.اون ژله ای  ها بدن درد میاره سنگینه.

خب بدن دردش بعد چند روز می‌ره

من دو سالع میزنم

اولش کبود می‌کنه ولی بعدش عالیه

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
رژیم لازمه اما خب اگر زیاد نیست فقط مقدار برنج و نونت رو یه کمی کمتر کن. یادمیگیری برای شروع سنگ ...

اخه بچه شیر میدم.همینجوری بدون رژیمم پدرم در اومده از بس شیر میخوره

شرط چاقو مُرد
اخه بچه شیر میدم.همینجوری بدون رژیمم پدرم در اومده از بس شیر میخوره

پس رژیم نگیر.

و فقط حلقه بزن کافیه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭