2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی گفتن که تا چند روز حالمو بد کرده 😔 مثلا با چیزی که دست من نبوده و عارضه بیماریم بوده رو به رخم کشیدن و دلمو شکستن 

من بعد نامزد شدنم که میرم عروسی اینا تازه عیب ایرادا و نقات قوتمو فهمیدم 😂🤦‍♀️لامصبا جلو مادرشوهرم یجوری آنالیزم میکنن بعد دونه ب دونه تو روم میگن خوشگلی ولی حیف خیلی لاغری 😐حیف نمیشه پیش اونا گفت به شما چه😭

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

به حرفهای بقیه توجه نکن میدونی چرا؟ چون همه درونیات خودشون رو بهت نسبت میدن. کم پیش میاد خود واقعیتو ببینن و نظر بدن. واضح تر بگم تو رو طبق سلیقه خودشون میبینن نه اونطور که واقعا هستی. پس اگه نقدی بهت میکنن دلگیر نشو 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
بعد یه جوری از اون بالا میندازنت پایین

هموز به اون مرحله نرسیدم...😄

نظرات خیلی عجیبه همه از دم میگن مهم نیست😐

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم
چیزی گفتن که تا چند روز حالمو بد کرده 😔 مثلا با چیزی که دست من نبوده و عارضه بیماریم بوده رو به رخم ...

دقیقا منو هم بخاطر کمر دردم مسخره کردن بخاطر ویار بارداری بخاطر کمخونی بخاطر راه رفتنم از همه چیم ایراد گرفتن 

دخترم همه ی زندگیمه 

بچه ها من برام خیلییی عجیبه 

از نظر دخترا و خانوما هم زشتم هم بداخلاق و موذی 

ولی دوسپسر زیاد داشتم همشوننن میگفتن خیلیی مهربون و خوشگلی . همشون بلااستثنا میگفتن خیلی از اخلاقت خوشمون میاد و فوری بهم علاقهمند میشدن

بخاطر همین موندم خودمم بلاخره خوبم یا بد خوشگلم یا زشت

بچه ها من برام خیلییی عجیبه  از نظر دخترا و خانوما هم زشتم هم بداخلاق و موذی  ولی دوسپسر ...

سلیقه ها فرق داره

و اینکه رفتار ادم با دوست پسر یا دختر

زمین تا اسمون فرق داره با دوست هم جنس

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم
سلیقه ها فرق داره و اینکه رفتار ادم با دوست پسر یا دختر زمین تا اسمون فرق داره با دوست هم جنس

نمیدونم 

ولی یه دختر ندیدم ازم تعریف کنه تا حالا.همشون یه نفرت و کینه ای دارن بهم انگار