خانوما من شدیدا به صلواتاتون نیاز دارم دعای بقیه در حقمون زودتر اجابت میشه بخدا هر تاپیکی ک دیدم صلوات یا دعا نیاز دارن واسشون میفرستم ولی نمیدونم چرا تعداد بازدید ها زیاده ولی کسی نمیفرسته مگه چقدر وقتتون رو میگیره لطفاااا برای قبولیم صلوات بفرستین و سر نمازهاتون با دل پاکتون بخواین از خدا که قبول بشم هرروز برای شهید هادی زیارت عاشورا میخونم نذر کردم واسه قبولیم و میخوام نماز حاجت روز پنجشنبه رو بخونم میشه بگید از این نماز و شهید هادی حاجت گرفتید یا نه بخدا خیلی محتاجم به دعاتون🙏🙏
صلوات میفرستم عزیزم برات ولی نمازی فرمودی تا حال نشنیدم که نظر بدم بیس تا صلوات تا پنج شنبه هر روز میفرستم حاجت روا شی التماس دعا
خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
عجب نمیدونم اون من نزاشتم خودش اومده اولش دستم خورد روش ببخش
خداوندا سپاسگذارم ڪه آرامشی بهم داده ای ڪه بپذیرم آنچه را ڪه نمیتوانم تغییر دهم و سپاسگذارم ڪه شهامتی داده ای ڪه تغییر دهم آنچه را ڪه میتوانم تغییر دهم خداوندا دانشی نیز بهم بده ڪه تفاوت این دو را بدانم ،( عشق قمر بنی هاشمی است و بس)
صلوات میفرستم عزیزم برات ولی نمازی فرمودی تا حال نشنیدم که نظر بدم بیس تا صلوات تا پنج شنبه هر روز میفرستم حاجت روا شی التماس دعا