2777
2789
عنوان

بدغذایی پسرم

286 بازدید | 25 پست

سلام خانما یه پسر بیست و یک ماهه دارم با سرنگ شیر میخوره سوپشو  میکس میکنم با سرنگ میخوره اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه من که دیگه واقعا کم آوردم براش غذا درست میکنم در حد یک قاشق اونم اصلا با قاشق نه فقط با دست اصلا هم نمیذاره من بهش بدم

وااااا با سرنگ آخه چه بد عادتش دادی😑😐

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

عزیزم خب خطا از سمت خودت بوده بعد یکسالگی باید کم کم غذاهای جویدنی بهش میدادی اصلا میکس نمیکردی

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارید راحت باشه و هر جور خودش دوست داشت غذا بخوره..حتی با دست!!

بچه رو از کودکی سعی کنید اموزش و تربیت درست بدید جوری که خودش مستقل باشه..

خودش دنبال کارهای شخصیش بره..و..

اولا سختی داره کثیف کاری داره و..

ولی یه عمر راحت میشید با این تربیت.

سرنگ😐

ایران قراره ماهواره بفرسته فضا!!!!!  فکر کنم قراره روسری سر زهره کنن  😂😂😂    *   اونکیه در حد پیام دادن وابسته میشه همونیه که دلستر بخوره مست میشه*      «   به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏»

مقصر خودت بودی الان دیگه سخته چون جویدن یاد نگرفته من پسرم این اشتباه و کردم خیلی عذاب کشیدم اماالان دخترم ده ماهشه غذای سفره بهش میدم تهایت یکم له کنم با قاشق

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
عزیزم خب خطا از سمت خودت بوده بعد یکسالگی باید کم کم غذاهای جویدنی بهش میدادی اصلا میکس نمیکردی

عزیزم من قبل یک سالگی هم که براش کمکی درست میکردم میکس نمیکردم فقط له میکردم با لثه هاش میجوید اصلا هم مشکلی نداشتم تقریبا از ده ماهگی شرو شد دیگه لب به هیچی نزد

بذارید راحت باشه و هر جور خودش دوست داشت غذا بخوره..حتی با دست!! بچه رو از کودکی سعی کنید اموزش و ت ...

من کلا آزادش گذاشتم اصلا مجبورش نمیکنم حساسم نیستم به کثیفی

مقصر خودت بودی الان دیگه سخته چون جویدن یاد نگرفته من پسرم این اشتباه و کردم خیلی عذاب کشیدم اماالان ...

جویدن بلده ولی انقدر نمیخوره که سیر بشه در حد یه قاشق