2777
2789
عنوان

علائم رشدجنین چیه خانوما

516 بازدید | 25 پست

سلام مامانا من یازده هفتمه،ازکجا بدونم جنینم رشد داره وقلبش میزنه؟

هنوز وقت سونوم نشده

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

مامانا کسی نیست

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

😐😐😐

انصافا این دیگه علائم نداره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐 انصافا این دیگه علائم نداره

چی کارکنم والا باهرتاپیکی که اینجا میخونم استرس میاد سراغم

یکی نوشته بود دوازده هفته رفته ان تی دکتر گفته یه ماهه که جنینت ایست قلبی کرده

مگه میشه یه ماه جنین ازبین رفته باشه مادرنه لک.داشته نه درد

این چیزارومیخونم استرس میگیرم

چی کارکنم والا باهرتاپیکی که اینجا میخونم استرس میاد سراغم یکی نوشته بود دوازده هفته ...

بله میشه

این تاپیکا رو نخون ، مجبوری صبر کنی 

توکل کن به خدا

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
وقتی هیچ مشکلی نداری بهش فکر نکن هر موعد تا موعد سونو بعدی مگه صدای قلب گوش کنن  نمیشخ مداوم ...

کاش زودترلگد میزد منو ازنگرانی درمیاورد  

یه هشت هفته باید سونو بری یه ۱۲هفته برای غربالگری  مگه اولیو نرفتی که صدای قلبشو بشنوی؟

چرا رفتم،6هفته،ضربان.داشت خداروشکر

دیگه دکترم گفت نیا تا ان تی که هفته ی بعده ان شاءالله

چی کارکنم والا باهرتاپیکی که اینجا میخونم استرس میاد سراغم یکی نوشته بود دوازده هفته ...

بابا دروغ میگن بعضیا کلا اغراق میکنن تو تعریف کردن😂😂 

یه ماه قلبش وایساده خب معلومه خونریزی میکنه سقط میشه

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
چرا رفتم،6هفته،ضربان.داشت خداروشکر دیگه دکترم گفت نیا تا ان تی که هفته ی بعده ان شاءالله

خب دیگه قبلی خوب بوده بعدیتم یه هفته دیگه س. استرس نداره منم ۹ هفته م دیروز تموم شد😊

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
خب دیگه قبلی خوب بوده بعدیتم یه هفته دیگه س. استرس نداره منم ۹ هفته م دیروز تموم شد😊

به به به سلامتی ان شاءالله عزیزم

سلام هستی؟؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟