2777
2789
عنوان

علائم رشدجنین چیه خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 25 پست
سلام هستی؟؟

سلام بله عزیزم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سلام هستی؟؟

چی شد نی نیت؟

علائمت چیا بودن؟

الهی به حق عید غدیرخداخیلی زود جبران کنه برات

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اینکه سالمه،چقدرحیف شده  

احتمالا دلیل دیگه ای داشته

گاهی اوقاتم خودبه خود میشه بی دلیل

اگه اولی اینطورشده دلیل نمیشه ازبارداری بعدی بترسی

آبجی منم بچشو ازدست داد،خیلی زود حامله شد،امروزم تولد بچشه،خداروشکردومی سالم بود

خدا ان شاءالله جاشوپرکنه برات به زودی

سلام عزیزم اینکه سالمه،چقدرحیف شده     احتمالا دلیل دیگه ای داشته گاهی اوقاتم خودبه خود ...

واقعا ازمایشش سالمه؟ بخاطر حرص و جوش نیس؟اتفلق بدی افتاد و خیلی گریه کردم نزدیکی هم زیاد داشتیم شوهرم مراعات نمیکرد

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
واقعا ازمایشش سالمه؟ بخاطر حرص و جوش نیس؟اتفلق بدی افتاد و خیلی گریه کردم نزدیکی هم زیاد داشتیم شوهر ...

ببین اصلا خودتو مقصر ندون ،چون عمرش به دنیا نبوده

ن کسی رو میشناسم هزارتاکارکرد بچش بیوفته،نزدیک پنجاه سالش بود حامله شد،های ریسک بود،ولی بچه موند وصحیح وسالم دنیااومد

اتفاق پیش میاد،بعضیا خود به خود ایست قلبی میکنن،هزار دلیل داره که تو دراون دخیل نبودی اصلا

پس عذاب وجدان نداشته باش

این جنین همینقدربراش نوشته شده بود اگه خدا میخواست قطعا نگهش میداشت

حتما صلاح وحکمتش دراین بوده

ببین اصلا خودتو مقصر ندون ،چون عمرش به دنیا نبوده ن کسی رو میشناسم هزارتاکارکرد بچش بیوفته،نزدیک پن ...

مرسی خانومی از دلداریت دعام کن❤

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
سلام عزیزم هستی؟؟؟ داشتم تاپیکایی ک درباره لک بینی بود میخوندم پست شما رو دیدم

سلام عزیزم جانم سوال داشتی؟