2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی7تا8 ساعت؟  من شباسخته بزنم میخوام روز بزنم؟  4ساعت کمه؟

نمیدونم امتحان کن انسالله از بین بره.من سس مایونز زددم کلاه رنگ یا کیسه فریزر پوشیدم شب تا صبح صبحم با سرکه شونه کردن و شستم.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
میگن که فایده نداره

ببین من ک تونت خوندم نوشته شپش های زنده روک کشت بعدچندروزک تخم هابازمیخوان شپش بشن دوباره ازشامپواستفاده شه وبازهرهفته یبارتااینکه دیگ هم تخم هاب شپش کوچولوتبدیل شنوبمیرن هم بزرگاچون تاشپشابالغ نشن نمیتونن تخم بذارن

نمیدونم امتحان کن انسالله از بین بره.من سس مایونز زددم کلاه رنگ یا کیسه فریزر پوشیدم شب تا صبح صبحم ...

مال من وامونده ها پرشده سرم انقدر نفت وسرکه زدم فایده نداشت.. بخداکلافه ام، به نظرتون برامن سس جواب میده؟ 

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
ببین من ک تونت خوندم نوشته شپش های زنده روک کشت بعدچندروزک تخم هابازمیخوان شپش بشن دوباره ازشامپواست ...

اسم شامپو رونمیدونین؟ 

شامپوکه خیلی راحت تره

مال من وامونده ها پرشده سرم انقدر نفت وسرکه زدم فایده نداشت.. بخداکلافه ام، به نظرتون برامن سس جواب ...

همون سسو شب تا صبح بذار . دیگه یک شبو تحمل کن.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
با چرب کردن تخم شپش از بین نمیره.شامپو no-lice بگیر عالی هست.من خودم دایلیس و نلا گرفتم اصلا جواب ند ...

ممنون عزیزم بیشترراهنماییم میکنین دعاتون میکنم

کلافه شدم باور کنین

ممنون عزیزم بیشترراهنماییم میکنین دعاتون میکنم کلافه شدم باور کنین

من خودم چند ماه اسیر بودم چند سری دایلیس گرفتم.سس زدم .روغن زیتون زدم.روغن مایع زدم هیچ کدوم جواب نداد.بعد نلا زدم اونم جواب نداد.یکی از آشناها گفت no-lice بزن.زدم خداروشکر جواب داد.فقط 10 دقیقه رو سرت میمونه و 3 هفته پشت هم ( هفته ایی یکبار استفاده میکنی)البته اگر موهات کوتاه کنی و کسی هم باشه تخم ها رو دربیاره باز بهتر هست.البته یکی از آشناها میگفت طرف با موی بلند هم جواب گرفت.من خودم موهام کوتاه بود.