2777
2789
ثفارس هم رو حمایت فیبو اگه اینو بشکنه دیگه قطعی باید فروخت البته اگر بلند مدتی هستی نگه ...

دعبیدم دو روزه منفیه چکار کنیم؟؟؟

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نظرتون در مورد سهم فملی چیه؟

این سهمای بنیادی مثل فملی این روزا از لحاظ تکنیکالی خب مناسب نیستن ولی میبینیم که به شدت داره میره بالا چون از طرفی دلار داره میره بالا و از طرفی جزو سبد صندوق etf دوم دولت هست بخاطر همین حمایت دولتی پشتشه. بنطر میاد حداقل تا زمان عرضه صندوق دوم هم کماکان بره بالا و البته همراه با رشد دلار. 

انسانم آرزوست ...
دعبیدم دو روزه منفیه چکار کنیم؟؟؟

به تحلیل و حد ضررت پایبند باش

اگر کوتاه مدتی هستی، ۸ درصد منفی شدی بفروش وگرنه نگه دار

هنوز سیگنال خروج نداده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خب تاکی نگه دارم؟

من اگه بودم تا نزدیک 2400 (نزدیک مقاومتای قبلیش) حداقل نگه میداشتم. اونجا دیگه بستگی به روند کلی بازار داره.

البته کلا این روزا هر تحلیل تکنیکالی تا زمانی معتبره ک بازار اصلاح شدیدی نداشته باشه ک فعلا تا شاخص ۲ میلیون بعیده این اتفاق بیفته.

انسانم آرزوست ...
یعنی تا چند مدت دیگه خوبه؟

به دید بلند مدت که خوبه ولی من کوتاه مدت منظورم بود. مثلا حداقل تا زمانی که دولت صندوق دوم یا سوم etf خودشو که فملی داخل سبدش هست رو بخواد عرضه کنه. (هنوز معلوم نیس صندوق دوم یا سوم ولی شنیده ها میگن صندوق دومه) چون تا اون موقع قیمت رو خودش کنترل میکنه. قرار بود مرداد این کارو بکنه هنوز که خبر رسمی و قطعیش نیومده.

انسانم آرزوست ...
به دید بلند مدت که خوبه ولی من کوتاه مدت منظورم بود. مثلا حداقل تا زمانی که دولت صندوق دوم یا سوم et ...

عزیزم یه مشورت ازت بگیرم

من ۳۰تومن دادم خواهرم اومده تک سهم خریده و فقط فملی

ریسک نیست؟

عزیزم یه مشورت ازت بگیرم من ۳۰تومن دادم خواهرم اومده تک سهم خریده و فقط فملی ریسک نیست؟

قطعا تک سهم همیشه ریسک بوده و خواهد بود ولی ظاهرا الان ریسکت هم گرفته ولی ممکنه هر آن جریان عکس بشه.

خیلیا این کارو میکنن دیگه ولی من بشخصه درصد ریسکم  خیلی زیاد نیس و تک سهم شدنو نمیپسندم. چون تک سهم شدن خطر اینو داره که اگه نتونی از سهم خارج شی کل سرمایه ت گیر میفته دیگه هیچکاریشم نمیشه کرد. ولی مزیتشم اینه که از سبد متنوع میتونه سود خیلی بالاتری نصیبت کنه دیگه بهرحال فعلا ک اوضاع فملی خوبه

البته اگه به دید بلند مدت باشه هر چند مملکت خیلی آینده ش روشن نیس ولی تکسهم شدن خیلی ریسک بالایی نیس اونم تو سهمای بنیادی خوبی مثل فملی

انسانم آرزوست ...