2777
2789

اسمش اینه بلدن .حضرت یوسف یکی بود .فقط اون حالت های روانشناسی شو میتونن بگن .من خودمم گاهی میتونم .خواستی بگو.ان شالله خیره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب

بیشتر از همه خود آدم می‌تونه تعبیر کنه چون شرایطشو می‌دونه .با کمک تعبیر خوابهای نتی و اوضاع خودش تعبیر می‌تونه کنه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

میگه خواب دیدم بابات توقبرستونه بهش گفته بیابریم خونه گفته نه نمیام اینجامرده میارن من واسشون قران میخونم دوستم میگه مرده هاهمه جوون بودن میاوردن

السلام علیک یا اباعبدالله 
بیشتر از همه خود آدم می‌تونه تعبیر کنه چون شرایطشو می‌دونه .با کمک تعبیر خوابهای نتی و اوضاع خودش تع ...

من که میگم حتمااون دنیاجاش خوبه

میگه خواب دیدم بابات توقبرستونه بهش گفته بیابریم خونه گفته نه نمیام اینجامرده میارن من واسشون قران م ...

صد در صد یعنی کسی بوده که خیرش به همه میرسیده حتی الان .مرده های جوون ،مرده هایی هستن که  جاهلن و به قرآن و دعا خیلی احتیاج دارن .میشه به این اوضاع کرونا هم مربوط باشه که دوستتون تو فکرش اینه جوونا دارن میمیرن ،پدر شما که بالاخره مسن بودن و مومن بودن .

درضمن روح پدرتو شاد .خدا رحمتشون کنه و در جوار امام حسین  ع و حضرت فاطمه ع باشن ان شالله

درضمن روح پدرتو شاد .خدا رحمتشون کنه و در جوار امام حسین  ع و حضرت فاطمه ع باشن ان شالله

ممنون ان شالله من فقط دعامیکنم اون دنیاجاش خوب باشه

ممنون ان شالله من فقط دعامیکنم اون دنیاجاش خوب باشه

هست .با خیرات و خوندن دعا و قرآن و نماز برای والدین که تو نت سرچ‌کنی و بخونی جاشون بهترم میشه ان شالله

هست .با خیرات و خوندن دعا و قرآن و نماز برای والدین که تو نت سرچ‌کنی و بخونی جاشون بهترم میشه ان شال ...

ممنون عزیزم سرچ میکنم