2777
2789
عنوان

دوستانى كه توى دفع جنين ٢٣ هفته تجربه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگفتن اين قرصا پدرمو دراورده همش لرز ميگرم و تب ميكنم

تب و لرز از عفونت.. لابد عفونت گرفتی با چرک خک کن میخوان رفع کنن..

سیر بخور.. لیمو تازه بخور به مادرت بگو آویشن و پونه دم کنه بریزه تو فلاکس بزار بالا سرت بخور..یه گیاهی بود اسمش یادم نیست مادرشوهرم میگفت بچه رو در جا سقط میکنه.. گیاه زیاده ..برو طب سنتی تا عفونت رحمت رو پر نکرده و کار از کار نگذشته.. خودتم تو گوگل سرچ کن ببین راه حل های گیاهی و ورزشی چی هست که کمک کنه سقط کنی..

همینجوری نشین..

تب و لرز از عفونت.. لابد عفونت گرفتی با چرک خک کن میخوان رفع کنن.. سیر بخور.. لیمو تازه بخور به ماد ...

تب ولرز از عفونت نیست از عوارض قرصاس نیم ساعت بعد از گذاشتن اولین قرص تب ولرز شروع میشه 

تب و لرز از عفونت.. لابد عفونت گرفتی با چرک خک کن میخوان رفع کنن.. سیر بخور.. لیمو تازه بخور به ماد ...

اسمش عروسك پشت پردس دارم ميخورم اما دارو گياهى دير جواب ميده

تب و لرزم از عوارض همين قرص مزوئه

𓂀

تخم هویج و تخم شووید بود؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
اسمش عروسك پشت پردس دارم ميخورم اما دارو گياهى دير جواب ميده تب و لرزم از عوارض همين قرص مزوئه

اره من جوری می لرزیدم که دست وپاهامو نگه میداشتن خیلی بد بود خدا به دادت برسه انشاالله زودی دفع بشه وخیلی زود خدا جاشو برات پرکنه

البته خودت که نمیتونی بری.. به شوهرت یا مادرت بگو برن برات دارو بگیرن..دمنوش بگیرن.. بخور .. 

تخم هویج و تخم شووید بود؟

نه یه اسم ترکی بود یه علف بود میگفت از کوه جمع میکنن میخورن در جا بچه میوفته..

از طب سنتی کمک بگیره بهتره چون فیبرم داره و بچه نداره اونا بهتر میدونن چی بدن که ریسک نداشته باشه و کار به جراحی هم نرسه شاید دارویی بدن که فقط بشینه تو وان و استفاده کنه و خوردنی ندن..

ولی اویشن و پونه هم سقط میاره هم اب بدن رو چرک خشک کن خشک میکنه و تامین میکنه هم خاصیت ضدعفونی کنندگیش عفونتشو میبره..

عزیزم خیلی متاسف شدم انشاالله بچه های بعدی صحیح وسالم بیان بغلت

پوست پیاز رو بجوشون ابشو بخور میگن خیلی سریع بچه روسقط میکنه

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅
نه یه اسم ترکی بود یه علف بود میگفت از کوه جمع میکنن میخورن در جا بچه میوفته.. از طب سنتی کمک بگیره ...

من ترکم اینایی که گفتین جواب میده.ولی اون جنین اگه دیر دفع بشه باعث عفونت میشه و این خطرناکه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
من ترکم اینایی که گفتین جواب میده.ولی اون جنین اگه دیر دفع بشه باعث عفونت میشه و این خطرناکه

بله منم متوجه صحبت شما هستم.. اسی چند روز بود بستری بود و شاید الان مرخص شده باشه من راههایی رو گفتم که کمک میکنه عفونت نکنه و تشویقش کردم جای دست روی دست گذاشتن و منتظر بودن خودش هم کمک کنه به سریع تر دفع شدن..

ایشاا.. مشکلات همه حل بشه برای اسی هم همچنین..