2777
2789
عنوان

رازهای زیبایی 😍

203 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخوام از این به بعد تجربه ها و کارهایی که برای پوست و مو واندامم انجام دادم بهتون بگم شمام اگر تجربه ای دارید حتماً بنویسید تا همه استفاده کنیم 🌼😊😊😊

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه چیزی بگم وقتی که نرم کننده میزنم موهام خیلی میریزن چند وقته شامپو دیترون میزنم نرم کننده هم داره خودش نمیریزن

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔

اول از همه برای سفید و براق شدن دندونامون 😃😃روغن نارگیل اصل «سفید خالص هست تو گرما آب میشه تو سرما سفت میشه »حتماً اصل باشه با یکم زردچوبه مخلوط کنیم و روی دندونامون مسواک کنیم بجای خمیر دندون عالیه 😊خیلی خیلی خوبه چون  عوارض سفیدکننده ها و خمیر دندون رو نداره هر روز میتونید انجام بدین به مدت ۵تا۱۰دیقه 😀آهان روغن نارگیل هم میتونید به تنهایی استفاده کنید 

می آید هر آنچه باید 🌱
من یه چیزی بگم وقتی که نرم کننده میزنم موهام خیلی میریزن چند وقته شامپو دیترون میزنم نرم کننده هم دا ...

چه عالی 😊😊راستی روغن نارگیل و آرگان هم خیلی خیلی خوبه بجای نرم کننده البته من نارگیل میزنم 

می آید هر آنچه باید 🌱
برا ناخن چی خوبه؟؟

روغن زیتون و روغن وازلین خوبه برای بلند شدنش ،برای سفت شدنش هم داخل آبلیمو بزاری خوبه  قرص آهن وزینکم اگر کمبود داری حتماً مصرف کن خیلی خوبه برای مو و ناخن 

می آید هر آنچه باید 🌱

یه ماسک عالی که هم روشن کننده و شفاف کننده و هم ازبین برنده جوش و جای جوش هست: ماسک ماست و پودر قهوه هست برای پوستای چرب با چند قطره آبلیمو برای خشک روغن نارگیل یازیتون 😊در کل ماسک عالی هست حتی اگر قبل از مهمونی رفتن یا اومدن استفاده بشه به مدت نیم ساعت یا ۲۰دیقه بعد شسته بشه خیلی پوست سرحال و شفاف دیده میشه حالا یه چند وقت انجام بدین مرتب که ببین چی میشه دیگه 

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه ها یه ماسک عالی برای جوشای سرسیاه و لطیف شدن پوست :عسل رو با کمی نمک روی بخار آب رقیق کنید بعد روی پوست قشنگ و آروم ماساژ بدین ۵تا۱۰دیقه یا یه ربع بعد با آب خنک بشورید 😊بچه ها فقط این ماسکی زمانی انجام بدین که نخواهید تا چند ساعت بیرون برین چون قرمز میشه پوستتون با این ماسک که بعد چند ساعت میره 😊سوالی دارید بپرسید حتماً من تخصص دارم 😀

می آید هر آنچه باید 🌱

بچه ها من بجای مداد ابرو و آکوآ و این چیزا برای بیرون رفتن محلول خرگوشک خریدم چون ابروهامم بوره مشکی میکنه و پر تازه تقویت کننده هم هست 😊فکر کنم ۷یا۸تومن باشه ریزش هم نداره 

می آید هر آنچه باید 🌱

برای جوش ها هم محلول کیلندامایسین ۳٪فکر کنم تو داروخونه ها هست چند بار روی جوش بزنی خشک میشه میره من چون پوستم مستعد جوش هست صابون صندل یا زردچوبه میشورم جوشام بره پوستمم خشکه ولی این دوتا صابون میفته 😊

می آید هر آنچه باید 🌱

برای رفع تیرگی زانو و آرنج و زیربغل و کشاله ران مقداری پودر سدر رو با سرکه سیب مخلوط کنید خمیر رو یه ربع تا ۲۰دیقه بزارید روی تیرگی بمونه بعد با آب بشورید هر هفته ۳بار تکرار بشه خیلی خیلی عالیه 😊

می آید هر آنچه باید 🌱