2777
2789

چرا ترکید آخر به همسرش گفت؟؟ موضوع چی بودخ

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد بچه خواهرش بوده ۵ سال پیش

واقعا؟؟ چجور ‌‌‌شده لود میشه توضیح بدی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
هیچی ختم ب خیر شد و یه عده گفتن از اول استارتر دروغ گفته و فحش دادن و ترکید

چرا همچین فکری کردن؟؟ کلا کاربریش ترکید؟؟ 

واقعا؟؟ چجور ‌‌‌شده لود میشه توضیح بدی

از شوهرش پرسید اونم  چت با خواهرشو نشون داده نگوتولد دختر خواهرشه دنباله کسی بودکه تولد و اجرا کنه اینم تو گروه رفیقاش میگه دوستشم شماره یه کسی رو براش میفرسته 

💖💙
از شوهرش پرسید اونم  چت با خواهرشو نشون داده نگوتولد دختر خواهرشه دنباله کسی بودکه تولد و اجرا ...

ای وای مغز ما زنا به کجاها که نمیره

حالا چرا فک کرذه بودن که دروغ میگخ

بچه ها من بودم. ببخشید گفتم همه دیدن یه سری داشتن میگفتن دروعه و رمان میبافی به نینی یار گفتم پاکش کرد. هر سه تا تاپیکمو. به شوهرم گفتم ماجرا این بود:

تولد خواهرزادم بود دو ماه بعد اون تاریخ. خواهرم دنبال تدارکات و دیجی و پدیرایی و اینا بود. به شوهرمم پیام دادا بود. شوهرم تو گروه مدرسه شون پرسیده بود کسی میشناسه. گروه مدرسشون هم خیلیاشون بیخبرن از همدیگه فقط همونجا جوک و اینا میبرستن یا راجع به کار و سیاست میحرفن. خلاصه اونم فک کرده شوهرم واسه بچه ی خودش میحواد شوهرم گفت منم حوصله نداشتگ حالا توصیح ّدم خواهرزاده خانومم. بعدم شماره رو همون موقع فرستادا بود واسه خواهرم. و خواهرمم تشکر کرده بود. همین. سو تفاهم بود همش خداروشکر