2777
2789
عنوان

جواب آزمایش آنومالی و دختر

170 بازدید | 15 پست

دیروز سونو انومالی دادم جنسیت بچم دختر بود اسمشم گذاشتم یکتا 😁😊خدا رو شکر سالم ولی پسر میخواستم☺ شوهرم هم میگه فرقی نداره سالم باشه.

برای هم خیر بخواهیم و دعا کنیم.🙏💕👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه برنامست که همه بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین...کلی  چیز دیگه مثل شعر داستان..

من عضوم به نظرم خیلی خوبه

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

فقط دختر، خوب تربیتش کن آدم حسابی بشه یه عمر تو رفاهی  حیف اوضاع جامعه خراب شده وگرنه یه دختر دیگه میاوردم به قول قدیمیها دختر در باز کنته یعنی بری خونه دختر پاتو میزاره روچشاش ولی پسر کافی زن اخم کنه پدرومادرشو بیرون میکنه یا اصلا دروبازنمیکنه دیدم که میگم