2777
2789

سلام شبتون پراز آرامش بچه ها ما چندوقت پیش میخاستیم خونمونو ببریم عسلویه به خاطر کار شوهرم نشد حالا کارش نزدیک خرمشهر وآبادانه کدومشون بهتره برای زندگی از همه لحاظ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک ۴ سال اونجا زندگی کردم اصلا امکانات ندارن این دو شهر وقتی ما بودیم عراقیا هم بیشتر خرابش کرده بودن

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
من نزدیک ۴ سال اونجا زندگی کردم اصلا امکانات ندارن این دو شهر وقتی ما بودیم عراقیا هم بیشتر خرابش کر ...

وای مگه عراقی اونجازندگی میکنه میتونی اسم چنتا از محله های آرومشو بهم بگی عزیزم 

وای مگه عراقی اونجازندگی میکنه میتونی اسم چنتا از محله های آرومشو بهم بگی عزیزم 

تا پارسال که بودن الان رو نمیدونم خیلی هم هیز تشریف دارن آبادان بریم خوبه که برا کارمندای شرکت نفته خرمشهر هم کلا داغونه شهر اصلا رسیدگی نمیشه بهترین محله اش آرش هست

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
منم خوزستانیام بختیاری شهر ائذه ولی هیچ وقت نرفتم خرمشهر وآبادان

ایذه هم امکانات خبلی نیست.

ابادان مردم خوبی داره.خونگرمن.امکانات رفاهی تفریحب بسیار پایینه.برای سکونت هم محله تا محله متفاوته. از همه بدتر گرماش ادم اذیت مبکنه.

خرمشهرم ک اصلا حرفشو نزن.

ی همیشه تعلیق