2777
2789

این دیگه درگیری داره عزیز من،

کل زندگیشون با تبلیغاته،روزی ۵۰میلیون بیشتر درآمد دارن،بابت هر تبلیغ ۵تومن تا ۱۰تومن میگیرن 

همه چیشون مجانی،از لباس و آرایشگاه و لوازم آرایشیو و.... و.....

🌹ان مع العسریسرا🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر منکه خیلی زندگی خفت باری دارن

کارشون مصداق گدایی کردنه

با اینایی ک بچه هاشون رو گوشه خیابون بغل میگیرن گدایی میکنن بوسیله بچه هاشون هیچ فرقی ندارن

فک کن جقد بدبخت باشی بگن بیا قابلمه ما رو یا خوراکی مارو تبلیغ کن یکی ازش ب خودت بدیم

یا بگن بیا بهت مانتو لباس میدیم بجاش برامون تبلیغ کن

بنظرم.خواری و خفت ازین بالاتر نیس وای

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

سلام خوشگلم😍 اونایی ‌که تو اینستا پیج دارن و تبلیغ میکنن

سلام عشقم😀😘😘😘

اهان من اصلا ندارم بلدم نیستم خداخیرت بده یادم دادی اگه ی نفرپرسید کلاس بزارم بگم بلدم منم 😜😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بنظر منکه خیلی زندگی خفت باری دارن کارشون مصداق گدایی کردنه با اینایی ک بچه هاشون رو گوشه خیابون ب ...

با این گرونیه الان کاش مام میتونستیم از این کارا کنیم خسته شدم از بی پولی😥

خوبم پول دارن اون سیسی از کجا به کجا رسید اولش یه مفلوک بدبخت بود الان ببین زندگیشو

من اگه بخوام اینکارو کنم اولین نفر شوهرم میگه وای انقد بدبختی تبلیغ کنی همه زندگیتو عالم وادم ببینن که پول بگیری.. بعدشم مامان بابام میگن وای آبرومون تو فامیل میره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
واقعا درک نمیکنم کسایی که اینارو فالو میکنن! کاش حداقل ادم حسابی بودن نمایش شوهرش با اون شکم بزرگ ...

احه من نمیدونم از چیش تعریف میکنن یه جوری قربون صدقه اش میرن انگار از قبلش میخورن اخه هیچ چیز مفیدی نداره

سلام عشقم😀😘😘😘 اهان من اصلا ندارم بلدم نیستم خداخیرت بده یادم دادی اگه ی نفرپرسید کلاس بزارم بگم ...

قوربونت بشم من که انقد خوبی😍😍

فداتم که❤❤❤❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
من اگه بخوام اینکارو کنم اولین نفر شوهرم میگه وای انقد بدبختی تبلیغ کنی همه زندگیتو عالم وادم ببینن ...

همین دیگه برا همینه ما وضعمون اینه اونا روز به روز پولدارتر چقد غبطه میخورم الکی پول درمیارن بدون هیچ زحمتی

خوبی ازخوته خواهریییییی😘😘😘😘

عزیزمییییییی😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
عجیجمیییی😍😍😍😍❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘

❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍