2777
2789
عنوان

حالم بده کمکم کنین😞😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 87 پست
دیگ سیسمونی واسم اهمیتی نداره دنیارم واسه بچه بخره ب چشمم نمیاد ولی خیلی آزارم میده لااقل بگ نمیخرم ...

اتفاقا به نظرم وقتی میگن فردا فردا ینی واقعا فرصت و موقعیتش نشده... وگرنه از همون اول میگفت نمیخرم به من بچه 

ماها که سیسمونی نداشتیم بزرگ نشدیم؟؟ این حرفا چیه. شیطون رو از خودت دور کن. سوره محمد ص بخون برای صب ...

اوضایه ریخت پاش خونرو چیکار کنم، این اخلاقیات شوهرمو چیکار کنم ک اصا واس من ن وقت میزاره ن هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این مدت شوهرم هیچ کاری واسم نکرد اطرافیانم وقتی باردار بودن شوهرشون تاج میکردشون رو سرشون ولی شوه ...

جان دلم اینجوری پیش بری روزای سختی در پیش داری افسردگی پس از زایمان داغونت می‌کنه.از الان به خودت قول بده ریلکس باشی و بی خیال

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
تو این مدت شوهرم هیچ کاری واسم نکرد اطرافیانم وقتی باردار بودن شوهرشون تاج میکردشون رو سرشون ولی شوه ...

دیگه اخلاقا باهم متفاوته عمرم الان شوهر من بابرادر شوهرام  زمین تااسمون فرق داره ولی چی کنم؟خودمو بکشم؟؟؟عمرااااا من عاشق خودمم و زندگیمو میکنم اونجور که لذت ببرم .بارداریش شوهرش هرثانیه دورو برش بود انگار نه انگار ما تازه عقد کردیم و تاالان که نوعروسم من تنهام و همه اونا تو جیگر هم!دیگه چی کنمم کیف خودمو میکنم شما هم بیخیال کاراش باش

عزیز دلم این طبیعیه که قبلا از زایمان زن میخواد همه زندگی رو تمیز کنه حتی تو حیوانها هم همینطوره و جز غریزه ادمیزاده پس اگه میتونی بیخیالش شو چون تو همچین غریزه ای داری وشوهرت فکر میکنه هیچ اتفاقی نیافتاده و زندگی بعد از بچه هم ادامه داره پس حرص نخور 

عزیزم مهم نیست بچه بیاد مجبور میشه بگیره تو هم عین خودش بیخیال باش  بی خود هم پرده و ... نشور ...

این وضعیت افسردم کرده وسایل ک کلا بیخیال شدم ولی خونه هر روز میبینم کثیف حالم بد میش،

شوهرمم ک از راه میاد همه چیو پرت میکن این ور اون ور

این وضعیت افسردم کرده وسایل ک کلا بیخیال شدم ولی خونه هر روز میبینم کثیف حالم بد میش، شوهرمم ک از ر ...

کاملا حق با تو هستش عزیزم ولی چاره چیه الان عصبی باشی یه بچه عصبی بدنیا میاری ارامش خودت حفظ کن سخته اما اروم باش 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
به خدا هیشکی اعصاب و حوصله نداره... زیاد سخت نگیرین...هم شما حق دارین هم همسر...‌ اما آدم توی باردار ...

دقیقا همینطوره بخاطر بارداریم خیلی حالم بده شوهرمم کمک حالم نیس چقد کار داره ی پرده باز کردن

به خاطر اینکه میبینه توانش داری و انجام میدی نکن عزیز من یذره ادای این زنای حامله تو فیلما باز ...

ی شب تا صبح از کمر درد داشتم میمردم عین خیالشم نبود براش مهم نیستم اصا