2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکترتون طبق شرایط شخصیتون دارو رو تجویز میکنن شاید به یکی متفورمین بسازه به شما ن شرح احوالتو کامل با پزشکت درمیون بذار ولی کل پزشکا ورزش رو توصیه میکنن روزی حداقل ۱ساعت پیاده روی 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

منم pco دارم و یه پسر دارم و فعلا هم قصد بارداری ندارم دکتر بهم دوفاستون داده برا دودوره ولی واقعا این داروهای شیمیایی هم یهجیزو خوب میکنن از اونور یه عوارض دیگه دارن من همیشه با داروی شیمیایی خونریزیم کم میشه تو دوره‌هام دوهفته مونده به پریودی ترکیب سیاهدونه وعسل (دوسین)رو استفاده کنید دوروز اول پریودی هم روزی ۱ لیوان جوشونده تخم شوید 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
اره سونو هم پلی کیستیک بود

منم دکتر بهم گفت که تنبلی داری اما سونو واسم ننوشت 

یه دوره هم داروی اسپیرولاکتون خوردم دیدم دارم چاق میشم قطع کردم 

سری بعد دکتر واسم متفورمین نوشت اما دیگه نگرفتم 

متفورمین شما رو چاق نکرد؟