2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای. خودت میخای اگر برا خودت میخای یه مغازه بگیر و توش لباس زیر بریز بدلیجات ما جای خونمون یکی هست خانمه پول پارو میکنع البته خیلی خیلی خوش اخلاقه کنارشم یکی هست انگار ملت دزدن پشت سر همه راه میره جنس نمیده و... و مگس پر میده ولی اون یکی شلوغه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

سلام،عرض ادب

لطفا طلا تون رو نفروشید

با سرمایه کم سفارش خیاطی کودک بگیرید

Instagram را دریابید

خاطرتان باشد هرکاری که جنس خرید کنید چون سرمایه هم کم است ریسک کارتون افزایش پیدامیکنه

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
سلام،عرض ادب لطفا طلا تون رو نفروشید با سرمایه کم سفارش خیاطی کودک بگیرید Instagram را دریابید خ ...

ممنون انا کار برای همسرم میخواستم ضمن اینکه بنده خیاطی هم بلد نیستم خودم آموزگارم ممنونم ازتون

ممنون انا کار برای همسرم میخواستم ضمن اینکه بنده خیاطی هم بلد نیستم خودم آموزگارم ممنونم ازتون

ان شاءالله پر رزق باشید

می تونید رو کارهای خدماتی مثل تعمیر پکیج،دکوراسیون داخلی هم وقت بزارن برای آموزش و بعد کار،کارهای خدماتی هم سرمایه زیادی نمیخوان

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏