2777
2789

به فاصله ده روز دو تا آزمایش ادرار دادم که دومی نشون داده دفع پروتیین دارم.نوشته trace.فشار خونم بالا نیست رو یازده بود دوروز پیش.فقط چند وقتیه دچار سردرد تو ناحیه پیشانی میشم.میگیره ول میکنه.ممکنه به دفع پروتئین مربوط باشه؟؟و اینکه واسه درمان دفع پروتئین چکارا کردین

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه خطرساز بشه بدون اینکه فشار خون بالا باشه؟؟

والا دقیق نمی دونم منم فشارم ۱۳،۱۴ میشد گاهی ۱۵، دفع پروتیین داشتم چند روز بستری شدم بعد آز دادم و خوب بود مرخصم کردن

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
اونم عفونت ادراری داشت تازه تو ادرارش خون هم بود

اتفاقا هم عفونت دارم هم خون دیده شده که البته خون رو دکترم گفت به خاطر سنگ کلیه ای هست که دارم اما دفع پروتئین نگرانم کرده تو بارواری قبلیم چنین مشکلی نداشتم

والا دقیق نمی دونم منم فشارم ۱۳،۱۴ میشد گاهی ۱۵، دفع پروتیین داشتم چند روز بستری شدم بعد آز دادم و خ ...

نه خداروشکر فشارم بالا نیست.کلا مصرف نمک رو هم بخاطر سنگ کلیه م محدود کردم.اما این سردردا و دفع پروتیین نگرانم کرده.شما چند هفته دچار شدی؟؟دچار زایمان زودرس هم شدین؟؟

اتفاقا هم عفونت دارم هم خون دیده شده که البته خون رو دکترم گفت به خاطر سنگ کلیه ای هست که دارم اما د ...

تو بارداری آشنای ما چون ادرارش برگشت میخورد مجبور شدن عملش کنن یه لوله از کلیه به مثانه اش گذاشتن چند بار تو بارداری رفت اتاق عمل

نه خداروشکر فشارم بالا نیست.کلا مصرف نمک رو هم بخاطر سنگ کلیه م محدود کردم.اما این سردردا و دفع پروت ...

ماه آخر بودم تحت نظر بودم تا سر موقع زایمان کردم

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
جواب میده؟؟ من دارم میخورم هنوز هس 

من دکترم گفته علتش سنگ کلیه ای هست که دارم.ولی خب تو بارداری چیز شایعی هست.گفت بعضیا مجبورن تا آخر بارداری آنتی بیوتیک استفاده کنن.مصرف مایعات رو زیاد کن بخصوص آب.چون جلوی تجمع باکتریها رو میگیره و بهتر میکنه حالتو

تو بارداری آشنای ما چون ادرارش برگشت میخورد مجبور شدن عملش کنن یه لوله از کلیه به مثانه اش گذاشتن چن ...

نه برگشت ندارم فقط سنگ ۲ میل دارم که اومده پایینتر که دکترم گفت شاید دفع بشه چند وقت دیگه