2777
2789
عنوان

بهش بگم ک دیگه حسی ندارم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 62 پست
اگه دلیلت خیلی منطقیه و شرایط زندگی مشترک رو همسرت نداره میتونی تمومش کنی اما فقط بخاطر احساسات تموم ...

تو دوره عقد بعد سه ماه یهو حرف نزد باهام گفتم چی شده گفت چرا لباسامو نمیشوری؟!حداقل انتظاراتم اینه..در صورتی ک تو این 9 ماه ی ریال بهم خرجی نداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا.تقصیر خودم بود خیلی پرروش کردم...ماشین گرفتم انداختم زیر پاش...کلا یهو ب همه چی رسوندمش در صور ...

بخاطر پدرو مادرتم که شده باهاش جدی برخورد کن ما زنا خیلی زود باوریم

خب عزیزم من نگفتم که ایشون خوبه  مشخصه که ناراحت میشم از این حرف   اما من که نمیتونم به ...

همش هم من و مقصر میدوته مثلا بهم برگشت گفت مثل زنای دیگ نیستی ....زرتگ باش پول درار من خیلی ناراحت شدم بعدش برگشت گف تو هم انتقاد پذیر نیستی...

وقتشه حدودتو مشخص کنی. وگرنه تا آخر همینه

دیروز ماشین و ازش گرفتم و باهاشم حرف نزدم.امروز هی خودش پیام و آهنگ و... ولی تصمیم گرفتم کلا حداقل تا یه هفته نه پیام بدم ن زنگ بزنم

پایه و اساس زندگی احترام‌متقابله ، اگه حسی نداری بعدا اصلا بهتر نمیشه ،  بخواهی با یه بچه برگردی بهتره ؟ بنظرم حتما با یه مشاور صحبت کن . بعضی از پسرا هنوز بند نافشون رو از مادرشون جدا نکردن 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
بهش میگفتی خودت چی هستی.

مشکل من مهربونی بیش از حدمه...دلم نمیاد کسی و ناراحت کنم ولی خودم هی ناراحت میشم.پربرور من و مامانم رفتیم خونشون بهشون سر بزنیم.با اینک میدونست میایم و خونمون هم دوره ی غذا درس نکرد...پس مونده غذاشونو جلو ما گذاشت

برادر من یک ماه بعد از  عروسیش طلاق گرفت ...داغون شدیم ولی بهتر از اون زندگی بود با همه هزینه هایی که کرده بود...شما هم برو پیش مشاور کار بلد مطمئن شو این ازدواج به صلاحته بعد برو زیر یک سقف....
دیروز ماشین و ازش گرفتم و باهاشم حرف نزدم.امروز هی خودش پیام و آهنگ و... ولی تصمیم گرفتم کلا حداقل ت ...

طرف شما حتما خوبی هایی هم داره .وضعیت انقدری بد نیست که تصمیم به جدایی بگیری بهتره با یه مشاور صحبت کنی و اینکه از خوبی زیاد سرش گیج رفته

اگ بری پیشش و بگی میشه بیای پیش هم بخوابیم برگرده ب شما بگه تو ک همیشه هستی میرم پیش مامانم بخابم او ...

شاید بد میدونن دختر پسر توی دوران عقد پیش هم بخوابن

برید پیش دکتر روانشناس و روانپزشک 

چندتا تست قوی شخصیت شناسی  و اختلال شخصیت بدید شاید جفتتون مشکل دارید

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره