2777
2789
عنوان

بهش بگم ک دیگه حسی ندارم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 62 پست
پایه و اساس زندگی احترام‌متقابله ، اگه حسی نداری بعدا اصلا بهتر نمیشه ،  بخواهی با یه بچه برگرد ...

دقیقا.همش میگه اولویت من مادرمه.بچم بمیره برام مهم نیس.فقط مادرم.بخدا من خیلی احترامشو دارم.عمون اول هم ک حقوق گرف گفتم برو واس مادرت گوشواره بگیر.

دیروز بهش گفتم چرا هی تکرار میکنی مادر مادر .....مگه من بی احترامی کردم ک هی میگی همه چیم مادرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش هم من و مقصر میدوته مثلا بهم برگشت گفت مثل زنای دیگ نیستی ....زرتگ باش پول درار من خیلی ناراحت ش ...

یک سری از این ویژگی هاش تقصیر مادرشه مثلا وقتی میگه برم پیش مامانم بخوابم مادرش باید میگفت برو پیش زنت 

از توصیفات شما برمیاد که تربیت درست خانوادگی نداره 

متاسفانه بیشتر اینا قابل تغییر نیستن 

اما شما نباید جلوش مظلوم باشی که فکر کنه توسری خوری 

این روش سرد بودن رو ادامه بده والبته اگر حرفی زد باهاش برخورد کن فقط دلخور نشو ویا فقط سرد بذار بدونه که تو ادم رو دست مونده ی اون نیستی و یا برده 

اگر ادامه داشت رفتارش بهش بگو که علاقه ای بهش نداری و ترجیح میدی همسر کسی باشی که با احترام باهات برخورد میکنه و ارزشتو نگه میداره 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
مشکل من مهربونی بیش از حدمه...دلم نمیاد کسی و ناراحت کنم ولی خودم هی ناراحت میشم.پربرور من و مامانم ...

خب گلم شاید نمیخوان توی کرونا کسی پیششون بره

شاید مشکلی دارن نمیتونن غذا بدن

بوده رفتم خونه مادرشوهرم تخم مرغ خوردیم اونم شوهرم خودش درست کرده آیا من باید ناراحت بشم؟

حتما پیش مشاور برو

هردوتون لازم دارید 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
خب گلم شاید نمیخوان توی کرونا کسی پیششون بره شاید مشکلی دارن نمیتونن غذا بدن بوده رفتم خونه مادرشو ...

نه .اصلا این طور نیس.فرداشم مامانه مارو گذاشت گف شما ناهار درس کنید من کار دارم.رف بیرون.مامان من ناهار واسشون درس کرد

یک سری از این ویژگی هاش تقصیر مادرشه مثلا وقتی میگه برم پیش مامانم بخوابم مادرش باید میگفت برو پیش ز ...

بله دقیقا.مادرش نشسته سر عقد گریه کرده میگه یعنی محمدم رفت....همش ب من میگ محمد بزا بمونه پیشم من تنهام

ولی خواهرم حتما برو مشاوری که وارده...از اینایی هم نرو که فقط می خوان به هرقیمتی شده جلوی طلاقو بگیرن....باسواد باشه در عین حال متعهد...ما می گفتیم کاش حداقل تو دوران عقد برادرم رفته بود مشاوره انقدر هزینه عروسیو مهریه نمی کردیم.....دختره پارانوئید بود متاسفانه....با همه سختی هاش و تلخی هاش اگر خدای ناکرده به نتیجه طلاق برسید الان خیلی بهتر از بعد از عروسیه...ماهم دومین طلاق خانوادمون بود ...حرف مردمو ول کن ...سه ماه پشتتون حرف میزن یادشون میره....

بله دقیقا.مادرش نشسته سر عقد گریه کرده میگه یعنی محمدم رفت....همش ب من میگ محمد بزا بمونه پیشم من تن ...

نمیخوام سرزنش کنم اما ازدواج با پسری با این شدت وابستگی اشتباه بزرگی بود همون موقع عقد با دیدن این رفتار باید عقب میکشیدید اما حالا کاریه که شده الان باید خیلی فکر کنید تا درست تصمیم بگیرید 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
ولی خواهرم حتما برو مشاوری که وارده...از اینایی هم نرو که فقط می خوان به هرقیمتی شده جلوی طلاقو بگیر ...

بله حتما میرم.از نظر اون هر حرف بدی ک زد من اصلا نباید ناراحت شم ...اگ ناراحت شم تقصیر منه و زود رنجم....میرم پیش مشاور و بهش ثابت میکنم منم حق داشتم

این مادر و پسر باید برن مشاوره. مگه بچه دو سالس شما هم فکرات بکن . قبل ازدواج‌بعدش دیر نشه

منی ک بدی هیچ کسو تو زندگیم نخاستم کارم ب جایی رسیده که نزدیک مادرشو نفرین کنم

منی ک بدی هیچ کسو تو زندگیم نخاستم کارم ب جایی رسیده که نزدیک مادرشو نفرین کنم

چرا خودت عذاب میدی؟

سنگات باعاش وا کن. دیدی عوض نمیشه الان جداشی بهتره خواهرم.

خودم تنها