2777
2789
عنوان

خاطره های خز و خیل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 35 پست
آره ولی تو شرایطی ک پیش اومد جلو کلی ادم همه داشتن میخوردن بنده خدا پسره ب در و دیوار نگا میکرد 😂😂

بدم‌میاد از این مردا. خودنمایی میکنن انگار هر چی حرمت داره خوب تو خونت تو‌تنهاییت خلوت کن

دل آرامی که داری دل در او بند.دگر چشم از همه عالم فروبند
😂😂😂😂همسرتون مرد بزرگواری هستن مثلا من خودم ب شخصه شاید از گوشت بگذرم ولی ته دیگ نهههه😂😂😂

فقط گف بمیرم اصن خانومم اشتها نداره😁😁😁

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که جوون بودن عمه و شوهر عمه همسره من ۵۰سالشونه تو یه بشقاب تو جمع غذا میخورن سالاد میذاره دهن ز ...

این تو یه ظرف غذا خوردن واسه ما عادیه... مامانم و بابای منم تو یه ظرف میخورن..

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کلا زندگی‌شخصی به اشتراک‌ میزارن خیلی بدم‌میاد.‌ از غذا خوردنا.ببرون رفتن  بوسیدن بقول شما دستش ...

اره واقعا همینطوره.  دختر خالم پنج شش سال با دوس پسرش رفیق بودن در حد لالیگا.  الان یساله عقد کردن باز چند روز پیش برای سالگرد عقد  زده بود عشقم سالگرد اشناییمون مبارک.  ریپلای زدم تورو قران ناموسا اینو وردار هرچی دگه دلت خواست بنویس... فقط خنده مونو درنیار.  

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
اره واقعا همینطوره.  دختر خالم پنج شش سال با دوس پسرش رفیق بودن در حد لالیگا.  الان یساله ...

کمبود دارن. من روز اول به زنم گفتم خواهشا این مسخره بازی در نیار اصلا

بچه ها غذا خوردن چند نفری توی یه ظرف واسه ما عادیه.  مهمونی هامون هم غذا سه نفری میکشن توی یه سینی....

اه و پیف نکنید خواهشا.  این فرهنگمون اخه.  

غذامونم با دست میخوریم. 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
😂😂😂😂😂ان شاءالله ک عشقشون همیشه آتشین باشه

اخه بدبختی نیست همه هم میدونن ولی اینا از رو نمیرن

ما که همش سوژشون میکنیم خواهر شوهرم ازشون عکس میگرفت استیکر میذاشت روشون پاره میشدیم از خنده

بدم‌میاد از این مردا. خودنمایی میکنن انگار هر چی حرمت داره خوب تو خونت تو‌تنهاییت خلوت کن

جاریم اینا اوایل عروسیشون همیشه خانواده ی مادرشوهرم ناهار هر روز میومدن.بعد برادر شوهرم لقمه درست میکرد میزاشت تو دهن زنش.اونم وقتی دهنشو باز میکرد یه صدای زشت سک.سی از خودش درمیاورد 😂😂😂الان دیگه تکرار نمیکنن

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
بچه ها غذا خوردن چند نفری توی یه ظرف واسه ما عادیه.  مهمونی هامون هم غذا سه نفری میکشن توی یه س ...

خب اونوقت قضیه فرق میکنه مثلا تو تهران کسی با شلوار کردی بره عروسی ممکنه عجیب باشه اما تو کردستان نه! بعد اینکه دونفر تو ی طرف غذا بخورن ایراد نداره اما وقتی تو جمع سی چهل نفری ک کلی ریش سفید و بزرگتر هس و هی بهت میگن شروع کن ولی ت میگی خانونم دستشوییه باید بیاد بعد این دیگه فرهنگ نیس تو شهر ما میشه خز و خیل بازی وگرنه نه قصد توهین ب قومیت خاصیه نه فرهنگی. 

جاریم اینا اوایل عروسیشون همیشه خانواده ی مادرشوهرم ناهار هر روز میومدن.بعد برادر شوهرم لقمه درست می ...

😑اشتباه گرفت