2777
2789
از هرکی شنیدم فقط گفتن استراحت و مصرف زیاد مایعات باید دوره ش بگذره  میشه بگید چطور مبتلا شدن ...

عزیزم از طرف سرکارش یه دوره کلاس براشون گذاشتن.. ما احتمال میدیم ازون کلاس باشه .. توی یک جای تنگ و دربسته بیست نفر ادم😐

شغلشم دولتی هست

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم سه روز تب كرد فقط سوپ خيلي رقيق اش عدس و عدسي و چاي عسل فراوان موز يعني سه روز مردمو زنده شدم تب ٤٠ داشت از ديشب تبش شد ٣٧/٦ امروز خداروشكر زير ٣٧ شده گلو درد شديد داره كه اينارو دادم يكم بهتر شده. و حتما هر ٨ ساعت استامينفن ساده بده حتما

خداياشكرت....❤️ 
بله توی اتاقش

خب انشالله زود خوب بشن.تا میتونه باید بخوره من و شوهرمم گرفتیم

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
عزیزم از طرف سرکارش یه دوره کلاس براشون گذاشتن.. ما احتمال میدیم ازون کلاس باشه .. توی یک جای تنگ و ...

پس چی میگن تجمعات ممنوعه ، با این کارا جون مردم رو یه خطر میندازن

ایشالا هرچه سریع تر خوب میشه فقط مراقب باشید ازش وا نگیرید

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من همسرم سه روز تب كرد فقط سوپ خيلي رقيق اش عدس و عدسي و چاي عسل فراوان موز يعني سه روز مردمو زنده ش ...

خداروشکر انشالله ک هرچی زودتر همسرت خوب بشه...

گفتی موز بهش دادی؟، موز خوبه بنظرت؟ همسر من اولش تب شدید داشت.. الان بهتره خداروشکر

خدایا شکرت
خداروشکر انشالله ک هرچی زودتر همسرت خوب بشه... گفتی موز بهش دادی؟، موز خوبه بنظرت؟ همسر من اولش تب ...

اره عزيزم موز رو اصلا يخچال نميذارم كه سرد بشه تو دماي خونه ميذارم روزي يدونه بهش ميدم بخوره روزي چند استكان ابجوش يا چاي و عسل ميدم ابليمو نميريزم بخاطر گلوش. اگر تب داره اب ولرم و خاك شير بهش بده فقط و فقط و فقط مايعات سوپ خيلي رقيق اش عدس عالييييه حتما بهش بده. يه كوچولو برنج و با عدس و سيب زميني نگيني و پياز نگيني بذار بپزه اينقدر بپزه كه لعاب پس بده بعد نمك بزن و بده بخوره خيلي خوبه

خداياشكرت....❤️ 
پس چی میگن تجمعات ممنوعه ، با این کارا جون مردم رو یه خطر میندازن ایشالا هرچه سریع تر خوب میشه فقط ...

اره واقعا... هیچیشون روی حساب کتاب نیست.. بله مواظبم.. ممنونم عزیزم

خدایا شکرت
اره عزيزم موز رو اصلا يخچال نميذارم كه سرد بشه تو دماي خونه ميذارم روزي يدونه بهش ميدم بخوره روزي چن ...

عزیزم دقیقا این عدسی ک گفتی و سوپ و هروز درست میکنم بهش میدم.. یه دوستی الان گفت موز و انبه بده.. من خیلی ترسیدم...

چون بهش داده بودم... و این ک من لیموترش تازه رو با عسل و ابجوش میدم بهش بخوره... فکر میکردم خوبه🤔

خدایا شکرت