2777
2789

از هرکی شنیدم فقط گفتن استراحت و مصرف زیاد مایعات

باید دوره ش بگذره 

میشه بگید چطور مبتلا شدن؟ از اطرافیان کسی مبتلا شدن؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیچه سوپ غذاهای آبکی آب هویج قرص جوشان مولتی.دمنوش آویشن پونه زنجبیل عناب .میوه فراوان.مواظب باش خودت نگیری هرچیزی تو طرف یکبار مصرف بهش بده و اصلااا نشور .انشالله زود خوب بشن

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
دمنوش آویشن زیاد بده سوپ زیاد بده مایعات گرم خیلی بده استانینوفن هم بده گلاب هم روزی دو ق ق شنید ...

همه ی اینارو بهش میدم.. ممنون ک گفتی.. اما استامینوفن خودسرانه بدم؟ دکترش تجویز نکرده

خدایا شکرت
فقط میدونم  لبنیات و فست فود و سرخ شده و موز و انبه توت فرنگیو انگوروخرما براش بده گمونم میتونی ...

انبه بده؟😰😰😰 من کلی انبه بهش دادم.. از کجا میدونی بده؟

خدایا شکرت