2777
2789

عین منی..مادرشوهرم یا مادرم میگم بیاد کمک

واس اشپزی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازیه روزقبل خونه روتمیزمیکنم وژله هاکسالادواین چیزارواماده میکنم

صبش میوه هارومیشورم وپاک میکنم وبرنجوخیس میکنم وگوشتومرغو ظهردرمیارم اب شه یخش اگه مهمون براشامه

بعد باخیال راحت خورشتومیذارم البته زودترکه پیش مهمون بشینم ظرفارم همون قبل اومدن مهمونا هم برامیوه وشیرینی هم شام اماده میکنم

تمیز کاری که معمولا هر روز انجام میشه ولی واسه مهمونی یه روز قبل تمییز کن خوب.لیست تهیه کن از غذا و وچیزایی که میخوای بزاری که اگه نداشتی بخری و اینکه خورشت ها رو میتونی روز قبل درست کنی.روز بعد فقط داغ کنی.قندونا و نمکدونا رو پر کنی.روز مهمونی هم صبح زودتر بیدار شو اول خورشتا رو اماده کن بعد برنج خیس کن و سالاد یا سبزی خوردن رو اماده کن.استرسم نداشته باش 

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

روز قبل خرید...شستن سرویس بهداشتی و حیاط..شستن تمام لباسا ک تو سبد(اگه مهمان یک روز باشه نمیشورم) ..شستن میوه...لیست کردن کارای روز مهمانی...حمام دادن دخترام...

روز مهمانی پختن ناهار ...جارو کردن کل خانه..شربت درست کردن.و آماده کردن وسایل پذیرایی..سالاد درست کردن.....دوش گرفتن..منتظر مهمان شدن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

عزیزم کاراتو یادداشت کن اینحوری بهتره مثلا روز قبل جارو بکش خونرو مرتب کن گردگیری کن ،ظرفای مخصوص شام مهمانو از کابینت ب تعداد دربیار،روز مهمونی هم کاراتوو ب ترتیب انجام بده مثلا اگه میخای ژله یا کیک درست کنی اول اینارو انجام بده بعد خورشت یا هر غذایی ک دوست داریوو بار بزار تا خوب جابیفته ،بعد میوتو بچین بزار یخچال کم مونده ب شامم برنجتو بزار،ی چای یا شربت درست کن تا مهمونات برسن ب همین راحتییی