2777
2789

داداشم رو گرفته خیلی حالش بده ...

تورو خدا بگین چیکارا میکردین خودتون یا اطرافیانتون ک گرفتن 

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم غذای پروتئین دار بخورن .‌کباب سوپ‌مرغ صبحانه سفیده تخم مرغ یا تخم مرغ ابپز. 

اگه اشتهاشو از دست داد باید انقدر کلیپهای خوراکی رو ببینن تا یچیزی هوس کنن سریع براشون ببرید چون بشدت ضعیفشون میکنه. 

داروهاشون رو استفاده کنن. خواب کافی‌ داشته باشن.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
الان میان میگن پودر امام کاظم 🤨😂🤦🏼‍♀️

استغفرالله😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خواهر شوهر خواهرم گرفته پریروز دوتایی رفته بودن دکتر زنگ زد برم بچهاشو بیارم خونم نگفته بود کروناست 

خودشم بعدازظهر اومد خونمون گفت ک آره دکتر گفت کروناست و.😔حالا میترسم منم بگیرم باردارم هستم 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ویتامین سی زیاد بخوره ، اگه فشارش پایین‌نیست یکی صبح یکی شب ۱۰۰۰ میلی گرم و لبنیات و هر چی کلسیم زیاد داره رو از برنامهدغذاییش حذف کنید ، لیمو ترش و گوجه کبابی و توت فرنگی شلیل  خیلی خوبه ، دم نوش پوست پرتقال یا بهار نارنج 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
خواهر شوهر خواهرم گرفته پریروز دوتایی رفته بودن دکتر زنگ زد برم بچهاشو بیارم خونم نگفته بود کروناست& ...

چ  بی فکر.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

اتفاقا الان داشتم به مادرم میگفتم که مارو شربت لیموترش و عسل خوب کرد.ناشتا میخوردیم.

دمنوش پونه و قرص جوشان ویتامین سی و قرص آزیترومایسن هم خوردیم عالی بودن. و قرقره با آبنمک فراوون.انشاالله هرچه زودتر خوب شه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

شربت گلاب و عسل و لیمو

قرص آسپرین ۸۰

میوه میوه میوه