2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید ممنون میشم

63 بازدید | 12 پست

ما الان خانوادگی 10 روزه به کرونا مبتلا شدیم ولی مامانم هنوز تب میکنه وکلیه درده تبش از صبح خوبه تا بعد ازظهر و بعدازظهر ازساعت 4 یا 5 شروع میکنه به تب کردن  برای پایین آوردن تب چی خوبه بخوره اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم بهم بگه بخدا خيلي نگرانم دارم میمیرم از نگرانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن پاشویه کنین

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

عزیزم یه سرچ کن تو اینترنت درباره تجویزای خیراندیش برا کرونا... جز به جز توضیح داده چیکار کنین... اگه پیدا نکردی تو تلگرام تو کانال رسمی حکیم خیراندیش کل کلیپاش هست... ضرر نمی کنی...

به ۴۰۳۰ زنگ بزن

والا دیروز هم به 4030 هم به 1490 زنگ زدیم درست جواب نمیدن بیشتر با آدم دعوا دارن انگار من خودم هرچی که میگفتم اونا تایید میکردن فقط میگفتن آره خوبه اینکارو انجام بدن 

اینم از مدیریت بحران 😏😒

آره خدا لعنت شون کنه انگار من کرونا رو آوردم تو ایران مثل  طلب کارا بودن 4030زنگ زدم که داشت چیزی هم می‌خورد یه ملچ ملوچی هم پشت تلفن راه انداخته بود که خدا میدونه 1490 هم که یه زنه برداشت من گفتم علائم مامانمو گفت کرونا دارن 13 14 روز طول میکشه که خوب بشن زرتی هم قطع کرد 

آره خدا لعنت شون کنه انگار من کرونا رو آوردم تو ایران مثل  طلب کارا بودن 4030زنگ زدم که داشت چی ...

بخدا حدود 40 دقیقه تو صف انتظار بودم تا جواب داد اون چی جواب سر بالایی داد خیر ندیده ها