بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
کاش خدا مادرشوهر منو به راه راست هدایت کنه یعنی تقاص پس میده؟؟؟؟ خیلی دل منو شکوند این که هیچی زنگ زده به خانوادم ناراحتشون کرد گفت نیاین خونه پسرم دارم آتیش میگیرم دیگه خیلی وقته محلش نمیزارم ولی رو اعصابمه اونوقت میگه من شبا خوابم نمیبره به خاطر همین کارای کوفتیته
اتفاقا منم همش تقصیر مادرشوهرمه که نمیذاره جدا کنیم میگه پسرم باید پیشم باشه
جدا کن عزیزم شوهرتو رام خودت کن البته نزار به مادرشتوهین بشه اما جدا کنی بهتره بهش بگو اگه پسرتو میخواستی زنش نمیدادی میزاشتی تو بغلت شیرش میدادی، مادر شوهر منم 3تا پسر داره با 1دختر میگه باید همه پیشم باشن مخصوصا" پسرا اما ما تاحالا جدا بودیم خداروشکر نمیزارم پیشش باشم حتی یه لحظه
گلم دوماهه قهرم دو هفته اس بچه هامو ندیدم خونه میخام،شوهرم خیلی بی خیاله
ذکر استغفرالله الذی لااله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع و السماوات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی اسرافی علی نفسی و اتوب الیه رو بگو محال از ممکنه نتیجن نگیری.روزی چهارصدبار شصت روز مخصوصا برای حاجتهای مادی عالیهههههههه
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰