2777
2789
عنوان

رابطتون با پدرتون چطوریه

611 بازدید | 18 پست

بچه ها قبول دارید عمده اعتماد به نفس یه دختر به نوع رابطه پدرش با اون از دوران کودکی بستگی داره؟ من و پدرم رابطمون خیلی خوب نیست و اصلا باهام صحبت نمیکنه.یعنی کلا آدم ساکتیه ولی با من که دیگه اصلا صحبت نمیکنه.واقعا بعضی وقتا غبطه میخورم به اون دخترهایی که پدرشون اینقدر رابطشون باهاش خوبه و قربون صدقشون میره.😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشدت سرده رابطه مون

راهم دوره ازشون 

شاید سالی ۲بار تلفنی باهم در حد ۳دقیقه صحبت کنیم 😕

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔

بشدت احترام آمیز

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عزیزم حق با تو و خیلی ربط داره این مسائل به روابط در کودکی ولی یادت باشه هیچ وقت برای اینکه چیزایی که دوست نداری رو از ناخوداگاهت بریزی بیرون و شخصیتی که می خوای رو بسازی دیر نیست ! اگر این حس رو داری ختما یه مشاور خوب برو 

اللهم عجل لولیک الفرج

فکر نکنم کسی یخ تر از رابطه من و بابام باشه  

صب تا شب باهم تنها باشیم اون زل میزنه به دیوار من زل میزنم به یخچال وقتایی ام ک حرف میزنیم مسالمت امیز نمیتونیم حرف بزنیم باهم:/ کلا اوضاعیه

بابام قربون صدقم نمیره  همش هم سرم داد میزنه چون هواسم ب خودم نیست اما رابطمون خیلی خوبه کلا اون منو خیلی دوست دارم بیشتر از داداشم و ابجی هام البته با اون یکی خواهرم مثل دوتا غریبه و با برادر زاده هام ک هیجی بدتر 

بشدت سرده رابطه مون راهم دوره ازشون  شاید سالی ۲بار تلفنی باهم در حد ۳دقیقه صحبت کنیم 😕

سالی ۲ بار 😑اونم ۳ دقیقه 😑😑😑😑😑😑چ سخت من هفته هزار بار اونم کلی حرف میزنیم البته ۹۰ درصد حرفم با بابام داد و بیداد کردنه سر من چون خنگم😂