بچه ها قبول دارید عمده اعتماد به نفس یه دختر به نوع رابطه پدرش با اون از دوران کودکی بستگی داره؟ من و پدرم رابطمون خیلی خوب نیست و اصلا باهام صحبت نمیکنه.یعنی کلا آدم ساکتیه ولی با من که دیگه اصلا صحبت نمیکنه.واقعا بعضی وقتا غبطه میخورم به اون دخترهایی که پدرشون اینقدر رابطشون باهاش خوبه و قربون صدقشون میره.😔
شاید سالی ۲بار تلفنی باهم در حد ۳دقیقه صحبت کنیم 😕
از همه چیز که بگذریم 😊همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩👧👦🥺😔
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم حق با تو و خیلی ربط داره این مسائل به روابط در کودکی ولی یادت باشه هیچ وقت برای اینکه چیزایی که دوست نداری رو از ناخوداگاهت بریزی بیرون و شخصیتی که می خوای رو بسازی دیر نیست ! اگر این حس رو داری ختما یه مشاور خوب برو
بابام قربون صدقم نمیره همش هم سرم داد میزنه چون هواسم ب خودم نیست اما رابطمون خیلی خوبه کلا اون منو خیلی دوست دارم بیشتر از داداشم و ابجی هام البته با اون یکی خواهرم مثل دوتا غریبه و با برادر زاده هام ک هیجی بدتر