2777
2789
ن گفتم حسرته برام ،اروزومه بخدا ولی دیگه نمیشه

چرا حسرت ببین من نزدیکه ۲۰ ساله ازدواج کردم، هنوز دوستای مجردی مو دارم اتفاقا پارسال که  کرونا نبود چند بار هاشون رفتم بیرون ،یه جوری شده الان بچه هامون م همسن همن با هم دوست شدن‌  ،اتفاقا خیلی خوبه ،نزار برات‌حسرت بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دوستام همه شوهر کردن هر کدوم یه شهر دیگه هستن

فامیلی کسی هم سن نداری؟

منم بیشتر با دختر عمو  و دختر عمه و دختر دایی میرم  تو یه رنج سنی هستیم با ۴ سال اختلاف یا هم سن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گفتم حسرته برام ،اروزومه بخدا ولی دیگه نمیشه

انقد بهونه نیار بابا 

شماره دوستای دبیریتانتو پیدا کن یه گرون بزنید تو وات یا اییستا  بعد برید بیرون

دوستای منم همشون شوهر کردن رفتن شهر دیگه ولی عیدها دور هم جمع میشیم 

باهم تو یه گروه هستیم 

تو خودت نمیخوای وگرنه نشد نداره یه بیرون رفتن مگه چقدر سخته

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من شوهرم پاییه نیست ی کافی شاپ نمیبره

چ بد😞

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
آره برا منم مذهبی نیستن ولی خیییلی محدود فکر میکردن    

خانواده ها نمیدونن چه ضربه ی بدی به دخترا میزنن .

دچار افسردگی عصبی بودن  پرخاشگری میشن .

من خودم اونطوری شدم

حتی خواهرم . 

خواهرم فکر میکنه از نظر روحی روانی سالمه و راحته که از صبح تا شب خونه میشینه (مجرده)

اما از برخوردها و رفتارا و اخلاقاش میبینم چقدر فرق داره با دخترای دیگه که اهل گشت وگذار و تفریح و....هستن . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(