2777
2789

کسی هست؟

بچه ها با مغازه دار دعوام شده

اون یه جنسی رو از من میخواست بخره

وسیله ی برقی بود

سر قیمت هم توافق کرده بودیم

دعوا شد و توهین کرد

حالا بهم گفتن میتونم از اماکن بابت توهینش شکایت کنم

به جایی میرسه کارم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ميتووي شكايت كني ولي بايد ثابت كني كه بهت توهين شده 

اگر مغازش دوربين داشته و ثبت شده باشه توي دوربينش

يا دو شاهد داشته باشي زمان توهين كردنش 

قضيه اول خود كلانتري دستور ميده فيلماي دوربينشو توي اون تاريخ براش ببرن قضيه دوم دو شاهدو احضار ميكنن 

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
بله عزیزم میتونی ولی شاهد باید داشته باشی خیلی هم دوندگی داره

شاهد دارم دوستمم باهام بود

دوندگیش رو هم انجام میدم

کارمند اماکن بهم گفت شکایتت رو بنویس شماره ای هم اگه از طرف داری بنویس بیار برامون زنگ بزنیم بهش

خب دوربین رو که به راحتی پاک میکنه

عزيزم به اين راحتيا نيست اول اينكه اينجوري نشون ميده حتما كاري كرده بعد  اون ساعتي كه پاك شده رو ريكاوري ميكنن در نهايت اگر نشد متهم شناخته ميشه 

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
شاهد دارم دوستمم باهام بود دوندگیش رو هم انجام میدم کارمند اماکن بهم گفت شکایتت رو بنویس شماره ای ...

مجازات توهین شلاقه ولی اگه قبلا محکومیت نداشته باشه حکم تا دو سال معلق میشه عملا خیلی فایده ای نداره بعد از دو سالم اگه مرتکب جرم نشه کلا لغو میشه

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
عزيزم به اين راحتيا نيست اول اينكه اينجوري نشون ميده حتما كاري كرده بعد  اون ساعتي كه پاك شده ر ...

و اگر ثابت بشه كه فيلم رو پاك كرده در وهله اول مغازش پلمب ميشه 

مجازات توهین شلاقه ولی اگه قبلا محکومیت نداشته باشه حکم تا دو سال معلق میشه عملا خیلی فایده ای نداره ...

جريمه نقدي هم داره