2777
2789
عنوان

چه چیزایی باعث موفقیت شما تو رابطه با خانواده شوهرتون شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 16 پست

شبیه خودشون شدم به آرامش رسیدم.من خواهر شوهرام و مادرشوهرم جلوم تو گوشی حرف میزدن قبلاً خیلی اذیت میشدم ولی الان منم مثل خودشون بخوام چیزی بگم به شوهرم میبرمش تواتاق میگم اگر گوشیم زنگ بخوره میرم تواتاق درو هم میبندم حرف میزنم بعدمن میام میگن کی بود میگم خواهرم میگن چی می‌گفت میگم سلام رسوند تمام.حالا هی منتظرن من ادامه بدم منم خودمو باگوشی سرگرم میکنم و سکوت.مثلا اهل زنگ زدن و احوالپرسی نیستن من قبلاً خودمو میکشتم ولی الان سه ماهه ازشون بی خبرم و راحت دارم زندگی میکنم.اهل مهمونی و صله رحم نیستن و اقوام نزدیک رو سال به سال فقط عیدا میبینن حتی خونه دختراسونم سالی فقط یه بار میرن واوناهم نهایتش چندماه یه بار میان خونه باباشون ولی من آدم خونه نشستن نیستم خانوادم اینجورین وخداروشکر باکری خون دل خوردن شوهرمم شبیه خودم شده میریم شهرستان خونه پدرش بند نمیشه و مدام خونه اقوام من هستیم اونا هم کلی حرص میخورن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من سعی کردم توقعی نداشته باشم ازشون و سرم به زندگی خودم گرم باشه ،ببینمشون گرم و مودب برخورد میکنم و در عین حال روابطمو سطحی نگه میدارم و خیلی قاطی نمیشم ولی به هر صورت خوشرو برخورد میکنم ،حرفی بشنوم می‌زارم به حساب تفاوتها و به دل نمی‌گیرم ،همسرم به شدت همراهمه که به نظرم مهمترینش همینه ،اگه مریض باشن حتما حالشون میپرسم،منم یکی از خواهر شوهرام پاگشام نکردن  خونشون ولی من در خونه ام به روش بازه و دعوت نکردنشو گذاشتم به حساب اینکه شاید شرایطی داره که نمیتونه دعوتم کنه خونش،سعی کردم بشناسمشون به دور از تعصب و نسبتها و بعد در شرایط مشابه به این درک رسیدم که بد زندگیمو نمی‌خوان و حرفشونم نهایتا یا شوخیه یا دلسوزی،خلاصه که حساس نیستم نسبت به کارشون،برای زندگیم حریم مشخص کردم بنابراین اونا هم متوجه شدن که چه رفتاری رو با من پیش بگیرن 

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.