2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟

493 بازدید | 93 پست

خانما من فهمیدم ک بار دارم هستم مثبت شد.امروزم رفتم ازمایش دادم گفتن فردا بیا برا جوابش.دیشبم گفتم اول ی جورایی خوشحال بودم گفتم بچه ام باهم بزرگ میشن .حالا از دیشب مامانم اینا تو گوشم میخونن ک برا چیت بود بازم .پسرم بیش از حد شیطونو....طوری ک آدمو از پا در میاره، و خانواده شوهرم قصدشان اینه ک بچه رو ازم بگیرن.حالا میگن این بچه ک بیاد دنیا اول پسر تو میبرن این یکی ام ک بزرگ کردی اونم میبرن.دارم دیوونه میشم نمیدونم چکار کنم

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم نفهمیدم. مگه هرکی بچه ش مال خودش نیس

شوهر من وقتی بچم اومد دنیا گفت این بچه مال مامانم ایناست....مادر شوهر من گفت بهم تو داری برا ما بزرگش میکنی.اصلا انگار جادو دارن

قصدشان اینه ک بچه ها رو وابسته خودشون کنن ک من و شوهرم جدا شیم.قبلا این کارو کردن.شوهرمم ب حرفشونه

خب پس تو چیکار میکنی که اونا بچه رو میبرن، نزار ببرن، بزن به در غربتی بازی، شوهرت هرچقدرم ب حرفشون باشه بازم اونا نمیتونن کاری کنن. شوهر منگولتو ببر مشاوره  

تو نخ ما نباش گره میخوری
شوهر من وقتی بچم اومد دنیا گفت این بچه مال مامانم ایناست....مادر شوهر من گفت بهم تو داری برا ما بزرگ ...

بخشید ولی چه حرفا !!!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
قصدشان اینه بچم وابستشون شه ک شده ک ازم بگیرنش و جدا شم

چرا باید به خودشون سختی بدن ۲ تا بچه ی یه نفر رو بزرگ‌کنن؟@

توهم نزدی خواهر؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب پس تو چیکار میکنی که اونا بچه رو میبرن، نزار ببرن، بزن به در غربتی بازی، شوهرت هرچقدرم ب حرفشون ب ...

خودشو عقل کل عالم میدونه.اصلا حالیش نمیشه بچم ۲۲ ماهشه الان انقد وابستشون تو خونه نمی مونه همش اونجاست.اگه ام نبرش اونجا شوهرم و میکشن

قصدشان اینه بچم وابستشون شه ک شده ک ازم بگیرنش و جدا شم

غلط میکنن شکایت کن ازشون، شوهرتو خر کن بکش طرف خودت با حرف با قربون صدقه، با دعوا با هرچی که بلدی

تو نخ ما نباش گره میخوری