2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 93 پست
چرا باید به خودشون سختی بدن ۲ تا بچه ی یه نفر رو بزرگ‌کنن؟@ توهم نزدی خواهر؟!

نبقران.خاهر شوهر بزرگم بزور بچشو گرفت و طلاق گرفت الان بچه با اوناست. قصدشان اینه ک بچه منم بگیرن .انگار پرورشگاه باز کردن

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزار ببرن ینی چی دختر  زندگیتو بکیر تو دست خودت

شوهر وابسته ب خانوادشه ب حرفشان.چند وقت پی خانوادش اومدن آبرومو بردن تو خونم بعد شوهرم طرف اونا رو رفت چه رو داد بهشون گفت ببریدش شما.بلد زنگ زد ب بابام ک با دختر تو ببر😐

غلط میکنن شکایت کن ازشون، شوهرتو خر کن بکش طرف خودت با حرف با قربون صدقه، با دعوا با هرچی که بلدی

۶ ساله نشده هر راهی و امتحان کردم.اما انگار طلسم شده.مادر شوهرم بگه طلسمش کردم جلو خودش بقران.بعد شوهر میخنده.نمیدونم با این بچه دوم چکار کنم

بعضی ها واقعا همینجورن میخوان بچه پسرشون رو وابسته خودشون کنن که بعدا مامانش نتونه بچه رو ازشون بگیره

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
۶ ساله نشده هر راهی و امتحان کردم.اما انگار طلسم شده.مادر شوهرم بگه طلسمش کردم جلو خودش بقران.بعد شو ...

بدنیاش بیار عزیزم هیشکی هیچ غلطی نمیتونه بکنه

خداجونم دختر خوشکلمو به تو میسپارم اگه صلاح دونستی یه خواهر یابرادر براش بزار تو دلم من برای خودم نمیگم برای دخترم میگم  
۶ ساله نشده هر راهی و امتحان کردم.اما انگار طلسم شده.مادر شوهرم بگه طلسمش کردم جلو خودش بقران.بعد شو ...

وقتی اینطوریه قطعا دعا طلسمه خودتم برو پیش دعا نویس دعا بگیر طلسمشو بتطل کن من دیگه اعتقاد پیدا کردم ب این چیزا والا

مساله اینه که قانونی شما راضی نباشی مگه میشه بچه رو ببرن خود بچه نمیمونه تازه  من که نمیفهمم

تا حالا ندیدید کسی قصدش این باشه ک زندگی یکی و با هر طریقی خراب کنه؟مادر شوهر من دخترش و طلاق داد نوشم برا رد تعدد رفت.میخاد این بلا و هم سر من بیاره

[QUOTE=145658804]۶ ساله نشده هر راهی و امتحان کردم.اما انگار طلسم شده.مادر شوهرم بگه طلسمش کردم جلو خودش بقران.بعد شو ...[/QUOTبه شوهرت گفتی تست دادی مثبت بوده

وقتی اینطوریه قطعا دعا طلسمه خودتم برو پیش دعا نویس دعا بگیر طلسمشو بتطل کن من دیگه اعتقاد پیدا کردم ...

همین.پیش هزار تا رفتم همه میگن دعاش خیلی سنگینه ب این راحتی باطل نمیشه.فقط یکی گفت ۳ ملیون میگیرم باطلش میکنم.منم ترسیدم ۳ ملیون بدم و آخرش باطل نشه