2777
2789
عنوان

کمک قطع شون علایم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم نگران نباش منم یهو دردسینه وتهوعم قطع شد،اینجا خونده بودم ازبچه ها کهکه قطع یهویی علائم ...

انشاالله خونریزیت قطع بشه حاملگی خوبی داشته باشی

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
انشاالله خونریزیت قطع بشه حاملگی خوبی داشته باشی

ممنونم عزیزم خیلی برام دعاکن

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید هماتوم چیه؟منم یکی دو هفته علائم نداشتم نگران شدم رفتم دکتر قلبشو گوش کرد گفت نگران نباش سالم ...

سلام عزیزم. خوبین ؟ من سابقه سقط دارم. این سری خداروشکر شنبه رفتم قلبش زد. اما دقیقا از دیروز علایم ندارم اصلا‌ . خیلی نگرانم.

سلام عزیزم من ده هفته و دو روز هستم از دو روز پیش تمام علائمم رفته در صورتی که از هفته ۶ به شدت تهوع و حساسیت به بو داشتم و سینه هام هم حساس بود ،میخواستم بدونم شما بارداری تون طبیعی بود یا نه ؟؟ ممنون میشم جوابم و بدین 🙏و من و از نگرانی نجات بدید

🎵maybe we could be a symphony 🎵
سلام عزیزم من ده هفته و دو روز هستم از دو روز پیش تمام علائمم رفته در صورتی که از هفته ۶ به شدت تهوع ...

اره عزیزم خدارو شکر طبیعی بود

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
سلام عزیزم. خوبین ؟ من سابقه سقط دارم. این سری خداروشکر شنبه رفتم قلبش زد. اما دقیقا از دیروز علایم ...

اصلا استرس نداشته باش. بارداری انگار همش فراز و نشیبه. یهروز ممکنه حالت خوب باشه ،یه روز از تهوع .....