تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 15982 عنوان سریال دل 311 بازدید | 16 پست من تازه شروع کردم ببینم اعصابم خورد شده چقد بیحالن اما شوهرم چون تا قسمت ۲۸خریده دلش نمیاد نگاه نکنه،،،اخرش چی میشه؟؟کلا چند قسمت؟؟ 🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀 1399/04/23 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
papkiyade عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 15874 هنوز تموم نشده.ولی خیلی کش میدن و الکیه داستان و غیر واقعی.بازیگراشم بی روح بازی میکنن. انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
raaaaahha عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 2738 خیلی مسخرس من یه قسمتشو دیدم کلا عشق عشقت عاشقی عشقم از زبونشون نمیفته خیلی چرته
سرخابی۹۴ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3412 تازه اولشه فصل سه هم در راهه😐 ولی خیلی مضخرف و آبکیه واسه پیدا کردن یه آدم ۳ فصل طولش دادن😒 در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه . Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
مروارید_جذابه_بعضیا عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 5700 من ۲۹ م دیدم.تا اخر همینجوری بی حالن😂 من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 15982 ولیییی مدل لباس هاش و ارایش و مدل موهاش قابل استفاده است اره ،،همون،اما چقد ساره زشته الکی همه میگن قشنگع مهراوه بهتره،،،بایگان ومقانلو که خیلی شیک تر وقشنگ ترن 🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀
شانکاین عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 10261 اره ،،همون،اما چقد ساره زشته الکی همه میگن قشنگع مهراوه بهتره،،،بایگان ومقانلو که خیلی شیک تر وقشنگ ... ارع مهراوه عشقهههههه
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 15982 بهداد خیلی رو مخه مثله کنه ول نمیکنه،،،الان تا فصل چند اومده؟ 🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 15982 رستا جوریه انگار خوابش میاد😑😂 فکر کنم معتاده مصرفشم خیلی بالاس 🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀
melina666 عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 194 اره ،،همون،اما چقد ساره زشته الکی همه میگن قشنگع مهراوه بهتره،،،بایگان ومقانلو که خیلی شیک تر وقشنگ ... اخه۴۲سالشهاین باید الان نوه هم داشته باشه نه که عاشق بشه
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 15982 خسته کردن مارو فعلا به جایی نرسیده من مجبور نگاه میکنم وگرنه سریال شمعدونی شبکه ای فیلم خیلی بهتره 🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14915 من مجبور نگاه میکنم وگرنه سریال شمعدونی شبکه ای فیلم خیلی بهتره 😂😂😂😂😂😂😂😂 احسنت ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!