2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

205 بازدید | 21 پست

سلام.من ۴ روز مونده ب موعدم.از دیروزه لک قهوه ای دارم دیروز بیشتر بود ک روی نوارم قشنگ معلوم بود دیگه چیزی نبود تا الان دوباره لک دیدم ولی خیلی خیلی کمه فقط روی نوار مشخصه.دلمم درد میکنه ولی درد پریودی نیست.بیشتر سمت راستم دردمیکنه ب پهلوهامم میزنه حالا نمیدونم پریودم یا لانه گزینیه؟؟

حتما برو دکتر که اگه حامله باشی سریع برات شیاف بده خطرناکه.لک لانه گزینی یکی دوتا قطرس

خیلی درد ندارم یعصی وقتا سمت راستمه بعصی وقتا سمت چپ معلوم نیست چجوریه😕😕🤔🤔🤔🤣🤣🤦‍♀️..

میخوام پریودشم ینی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درد ندارم یعصی وقتا سمت راستمه بعصی وقتا سمت چپ معلوم نیست چجوریه😕😕🤔🤔🤔🤣🤣🤦‍♀️.. میخوام ...

منم دردم همینطور بود ولی لک و اینا ندیدم.شما لک بینی داری اگه حامله باشی خطرناکه

منم دردم همینطور بود ولی لک و اینا ندیدم.شما لک بینی داری اگه حامله باشی خطرناکه

من اخه اصلا قبل از پریام اینجوری لک نداشتم😢

پس اینجوریه فرداهم وایمیسم بعد میرم‌دکتر 

منم باید پس فردا بشم دل تو دلم نیست باردار بشم چی بچم کوچیکه رازیانه تخم شوید زعفران خوردم فعلا فاید ...

وای چرا اخه🤦‍♀️

ما چشم انتظار نی نی هستیم تو خدا بهت داده شکرکن