2777
2789
عنوان

یه سوال مهم. خواهشا

122 بازدید | 7 پست

چون تازه عقد کردم و کلاسا برگزار نشد چیزی راجب قرص ال دی و اورژانسی نمیدونم. من به پیشنهاد یکی از خانما برای پیشگیری. بعد از رابطه ۴ تا ال دی خوردم. اثر میکنه؟ یا ممکنه باردار شم؟ باید قبلش میخوردم؟ 

قرص اورژانسی اسمش چیه؟ با یدونه اثر داره؟

بعد از اون چن تا قرص ال دی خوردم پریود شدم و بعد از خوردن یکی دیگه از قرصا قطع شد. طبیعیه؟ 

خواهش میکنم مثل یه خواهر بزرگتر راهنماییم کنین و تک تک ج بدین سوالامو

💖

سلام عزیزم

ببین به هیچ قرص اورژانسی نخور چون خیلی رو هورمونات تاثیر میذاره حتی خوده دکترا میگن درسال فقط 2تا بخورین نه بیشتر....

بنظرمن سعی کن از ک.ا.ن.د.و.م استفاده کنی ضررش خیلی کمتره

یاجلوگیری طبیعی داشته باشین.

ودراخر اینکه بروپزشک زنان باتوجه به سن وسالت وبدن خودت یه قرص جلوگیری خوبی بهت معرفی میکنی همیشه هم ال دی خوب نیست

یاسمین هم خوبه....

باشد که رستگار شوی  

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی بنظرم اصلا از حالا قرص مصرف نکن.شوهرت باید جلوگیری کنه .طبیعی.یا با کاندوم.من فکر میکنم به قرص اورژانسی اعتمادی نیست.راستی شما که تازه عقد کردی که رابطه دخول ندارین.اصلا قرص نخور.هر وقت عروسی کردی شوهرت از کاندوم استفاده کنه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بعد از رابطه ۴تاال دی دوباره ۱۲ساعت بعدش ۴ تاال دی دیگه بخور یا۲تااچ دی ۱۲ساعت بعدش ۲تااچ دی دیگه یایک قرص ارژانسی به نام همان ارژانسی یالونرژسترل ۱۲ساعت بعدش یکی دیگه یا همان موقع بعد از رابطه دوتا ارژانسی بخور بعد پنج تاده روز باید پریود بشی

خدایا شکرت😘😘

عزیزم تامیتونی ازقرص استفاده نکن🌹❤میگن خیلی ضرر داره 

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

نخور دختر...شوهرت رعایت کنه ...توچرابدنتو داغون کنی..پریودات بهم میریزه..هورمونات داغون میشه..الان ک ۴ تاخوردی تخم ترکه بچه رو نابود کردی رفت دیگه نخور ...روش جلوگیریتو تغییربده

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم