2777
2789

سلام عزیزان 
کسایی که مشکل پرولاکتین یا آدنوم هیپوفیز دارن این تاپیک شاید به دردشون بخوره
چون خودم بخاطر بیماریم با نی نی سایت آشنا شدم و خیلی دنبال اطلاعات راجب بیماریم بودم...
من هم پرولاکتینم بالا بود هم آدنوم داشتم
الان ۴ماه جراحی کردم 
هر سوالی داشتین بپرسین عزیزان..
من سعی کردم ریز به ریز هم جریان جراحی هم روند دارو درمانی رو براتون بنویسم تا کمکی بشه بهتون..
و البته اشتباهات خودم و پزشکام رو هم میگم که شما حواستون جمع باشه

💥در مورد بیماری و علایم هاش توی گوگل سرچ کنید هست 💥

من حدودا  سه سال پیش یدفه درد سینه پیدا کردم که اذیتم میکرد یروز اتفاقی متوجه لکه سفید روی لباس زیر م شدم ۱۰ روز هم پریودم عقب افتاد ترسیدم 
رفتم پیش ماما پزشک خانواده و اون گفت چیزی نیست یه قرص بهت میدم خشک میشه برا تاخیر پریودم آزمایش بارداری نوشت(1⃣اولین اشتباه من مراجعه به این ماما بود..
و اشتباه ماما که آزمایش هورمونی ننوشت)

داروم کابرگولین بود که با خوردنش بیحال میشدم و حالت تهوع بهم دست میداد 
کلا ۲تا بسته دوتایی هفته ای یدونه  بیشتر برام ننوشت و من دیدم فایده نداره 
رفتم پیش دکتر زنان خوب که بهم معرفی کرده بودن..
برام آزمایش نوشت و متوجه شدیم پرولاکتینم بالاست
برام داستینکس نوشت که ۶ماه هفته ای یدونه استفاده کنم
داستینکس قابل تحمل تر بود ولی وقتی میخوردم فرداشو کلا باید استراحت میکردم چون بیحال میشدم
بعد از ۶ ماه دکتر دارو رو قطع کرد به مدت ۲ماه و گفت بعد دوماه آزمایش بده بیا پیشم
آزمایشو دادم دوباره بالا بود ولی از سری قبل کمتر بود
باز هم دارو درمانی آغاز شد بمدت ۴ماه..
این وسط داستینکس رو پیدا نمی کردم خیلی سخت پیدا میشد
تا اینکه بعد سه ماه مصرف دیگه دارو پیدا نکردم 
حتی تا تهران رفتم.. پرولاکتینم اومده بود پاییندحتی از رنج نرمال هم پایین تر اومد..

دکترم هم تاکید به داستینکس داشت..خودمم که تحمل کابرگولین نداشتم..دیدم پیدا نمیشه پرولاکتینم اومده پایین دیگه نگشتم دنبال قرص 2⃣(این اشتباه دوم من)
بمدت تقریبا ۴ماه من دارو نخوردم 
که دیدم دوباره علایم هام  شروع شد ترشحات(شیر)از سینه بیشتر شده بود دیگه علنا میریخت و لباسامو لک مینداخت این وسط سر درد هم قبلا داشتم الان دیگه بیشتر شده بود و پریودام قطع میشد..
علایم های من:
سر درد 
سرگیجه کم
تهوع
بیحالی و خستگی
کم شدن پریود یا قطعش که با مصرف دارو برمیگشت
کم شدن میل جنسی
یه حالت افسردگی هم داشتم
ریزش مو 

تا بالاخره  داستینکس به تعداد محدود گیرم اومد

دقت کنید ۴ماه بود دارو نخورده بودم 
شب دارو رو خوردم حدودای ۵صبح معده درد شدم 
این معده درد تا ساعت ۷غروب یکسره ادامه داشت و شدید میشد با یکم سر درد  و هر قرصی بگین من خوردم تا راهی بیمارستان شدم 
اونجا بهم بقول خودشون معجون معده درد دادن بعد 
دوساعت اروم گرفت من درجا اومدم خونه خوابیدم ولی چشتون روز بد نبینه چنان سر دردی شدم که نمیتونستم سرمو رو بالشت بزارم وحشتناک ترین چیز ممکن بود انگار یکی زده بود پس کله م ملاجم درد میکرد و انگار قلبم توی سرم بود . صدای تلپ تلپ و ضربه هاشو که به سرم میزد حس میکردم قشنگ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونروز مدام سر درد میگرفتم و به هر کی میگفتم میگفت سر درد فشار بالا اینجوریه..
دوباره رفتم دکتر گفتم سر درد دارم گفت بخاطر قرصه دوباره آزمایشو تکرار کردم ایندفه پرولاکتینم بالای ۱۰۰ رفته بود 
رنج نرمال آزمایشگاه  ۵_۲۵  بود
دوباره قرص برام نوشت من اصرار کردم اگه میشه یه ام آر آی برا سر دردم بنویسه که گفت احتیاج نیست3⃣(این اشتباه سوم من بود که دکترم رو قبل اینا عوض نکردم و 
هم اشتباه دکترم که إم آر آی ننوشت)
یکماه بعد رفتم پیش همین و به اصرار برام سی تی اسکن نوشت البته از سردرد شکایت کردم مجبور شد بنویسه...
سی تی انجام دادم گفتن توده😑
بچه ها از بیماریم فقط خودمو شوهرم خبر داشتیم و سی تی رو محل کار پدرم گرفتم و پدرم هم متوجه بیماریم شد
خودش برام درجا نوبت إم آر آی گرفت و فرداش ام ار ای دادم خیلی غصه خورد گناهی..
گفتن آدنوم هیپوفیز دارم به قطر ۲/۵ در ۴
رفتم پیش جراح مغز و 
عکس و ازمایشارو بررسی کرد گفت نگرا نباش یمدت دارو بخور ببینیم چطور میشه ایشاله دارو کوچیکش میکنه فعلا جراحی آیتم مون نباشه..
دوباره ۶ماه مصرف داستینکس شروع شد

بعدش شیر دهی سینه م قطع شد کامل ولی سر درد داشتم و یواش یواش   دو بینی چشم پیدا کردم و تاری دید پریودمم بهتر شده بود ولی سه روزه تموم میشد...
بعد ۶ماه ام آر آی تکرار شد فهمیدیم کوچیک نشد  ولی پرولاکتین زیر رنج نرمال اومد پایین 
گفت عمل بشه..

حالا دو دل شدم کجا جراحی کنم..😐😢
تهران به هر جا زنگ میزدم تا ۲_۳ماه نوبتا پر بود که برم ویزیت بشم
تو این فاصله پریمتری چشم انجام میدادم روز به روز به عصب بیناییم فشار میآورد 
شنیده بودم اگه آسیب زیاد بزنه بینایی بر نمی گرده
گفتم درک همینجا پیش خودش جراحی میکنمم همه میگن دکتر خوبیه نوبت گرفتیم و بعد ۲ماه تازه با پارتی بازی نوبتم شد.. تو این دوماه من بمدت ۵۰ روز پریود شدم با لخته یعنی داشتم میرفتم اتاق عمل پریود بودم با لخته  بزرگ😣
خیلی شرایطم سخت بود
الان یادم میاد میگم چطور تحمل کردم چون کلا آدم صبوری هستم زود قانع میشم خودمو کنترل میکردم..

سر عمل آدنوم چون جراحی از راه بینی هست یه جراح و متخصص گوش و حلق بینی هم معمولا هست...و اینکه  بگم آدنوم من خیلی بزرگ بود نزدیک شاهرگ اصلی بود بیشتر یه مقدار هم به سمت عصب بینایی
که اینجور که گفتن نتونست زیاد سمت شریان برن و یه مقدار از آدنوم رو بر نداشتن...
بعد جراحی شما میرین Icu بمدت ۲روز تحت مراقبت هستین
من هیچ دردی نداشتم اون زمان توی ای سی یو ولی خب  بیخوابی و گشنگی اذیتم میکرد چون یکم بد خوابم اصلا خوابم نمیبرد داشتم دیوانه میشدم..
اونجا مدام ازتون آزمایش  خون میگیرن و هر ۳_۴ساعت میزان ادرارتون رو اندازه میگیرن که مطمین بشن به غده هیپوفیزتون آسیب وارد نشده دچار بیماری های دیگه شده باشین..
بعد دو روز اگه همه چی اوکی بود میرین بخش🤗
اونجا هم یک شب میمونین بازم اگه اوکی بودین فرداش مرخصین کلا ۴روز بیمارستان هستین 
اینم بگم برای اینکه فضای خالی رو پر کنن از شکمتون یه تیکه چربی بر میدارن میزارن تو کله..بخبه شکم رو بعد ۱۰ روز میکشین
فیتیله دماغتونم همینطور بعد ۱۰ روز میرین پیش پزشک گوش حلق بینی براتون در میاره و یه مقدار دارو و اسپری بینی میده که من تا الان دارم استفاده میکنم...
تو دوران کرونا نتونستم برم دکتر و داروم تموم شد نمیدونستم باید دارو رو ادامه بدم 
یکم ترشحات پشت حلق داشتم و قدرت بویایی قطع شده بود و بجاش یه بوی بدی توی دماغم بود.وقتی دیدم ترشحات خیلی زیاد شده رفتم دکتر بالاخره گفت باید بیای ساکشن بشی و با دستگاه آندوسکوپیک جای عمل رو ببینم چطوره..
بعد از دادن تست کرونا و سالم بودنم رفتم اتاق عمل یه بیهوشی مختصر گرفتم و برام ساکشن انجام داد الانم دارم اسپری استفاده میکنم
فعلا ترشحات ندارم بویایی م هم برگشت..

الان ۴ماه گذشته من فعلا حالم خوبه بخاطر کرونا تازه دارم کارای آزمایشهای بعد عمل رو انجام میدم هفته بعد میرم دکتر نتیجه رو بهتون میگم..

از روزای عمل براتون دقیق  نمیگم  شاید ترسو باشید..
ولی خب خودم آدمی هستم اگه آگاهی داشته باشم کمتر میترسم تا اینکه ندونم...
ولی هرکی دوست داشت بگه براش تعریف میکنم😉

اینم بگم چون توی بیمارستان مسکن قوی بهم تزریق میشد درد نداشتم  ..بعد اینکه مرخص شدم تنها میکنی که بهم دادن استامینوفن ساده بود بعد دو روز من سر درد وحشت ناک میگرفتم که مسکن جواب نمیداد و هر ۶ساعتدمجبور بودم شیاف دیکلوفناک استفاده کنم وقتی رفتم دکتر گوش و حلق بینی گفت بخاطر فیتیله هست درشون بیارم دیگه درد نداری  ...و درد منم بعد در آوردنش تموم شد رررفت..

مرسی از اینهمه وقتی که گذاشتی و توضیح دادی . خداروشکر که الان خوبی 

یه سوال اینکه رژیم خاص برای تغذیه داشتی یعنی چیزی بود که قبل یا بعد جراحی باید نخوری یا باید بخوری ؟؟

مرسی از اینهمه وقتی که گذاشتی و توضیح دادی . خداروشکر که الان خوبی  یه سوال اینکه رژیم خاص ...

نه به اون صورت فقط دکتر زنان بهم گفته بود کاکائو و شکلات نخورم..همین ...بعد جراحی هم معمولا همه خودشونو تقویت میکنن مادرم برام خروس گرفته بود و شوهرم عسل و شیره و ازین جور چیزا خریدن میخوردم...

برای اینکه یبوست نشم کمپوت گلابی میخوردم چون نباید فشار میآوردم به خودم..

عزیزم من هنوز دکتر بهم دارو نداده فقط آزمایشو تکرار کرد، یه خانوم تو تاپیک آخرم نوشتن زن داداششون این مشکل رو داشتن ۲بار از جمجمه جراحی شدن و الان باید برن‌پرتو درمانی من واقعا ترسیدم😔😔😔 پس اونو چرا از بینی عمل نکردن

شاید آدنوم نبوده و محل قرار گرفتن تومور خیلی مهمه..مثلا خود من تومورم چسبیده بود به شریان اصلی اگه خیلی بر می داشت خونریزی مغزی میکردم و از جمجمه هم نمیتونست وارد بشه ...واقعا همه چی به إم آر آی بستگی داره و محلی که تومور هست..

برات دعا میکنم ویزیت نباشه از نگرانی در بیای...

قوی باش عزیزم 💖

عزیزم من هنوز دکتر بهم دارو نداده فقط آزمایشو تکرار کرد، یه خانوم تو تاپیک آخرم نوشتن زن داداششون ای ...

منم قبل عمل خیلی دنبال مریضا میگشتم تا برام توضیح بدن...

یه آقایی ۴بار جراحی شد دوبار از بینی و دوبار از جمجمه 

بنده خدا کارش به پرتو درمانی رسیده بود ولی بازم بمن دلداری میداد میگفت چیزی نیست نگران نباش...

عزیزم من هنوز دکتر بهم دارو نداده فقط آزمایشو تکرار کرد، یه خانوم تو تاپیک آخرم نوشتن زن داداششون ای ...

آزمایش و ام آر آی انجام بده بعد بیا خبرم کن...آنقدر هم نگران نباش

استرس،هیجان ،افسردگی ،،پرولاکتین رو بالا میبره این برات خوب نیست...