2777
2789
عنوان

خارش و ورم پوست بدن

11949 بازدید | 23 پست

بچه ها من حدوداحدود از یه هفته پیش پوستم شدیدا میخارید که قرص سیتریزین و آمپول بتامتازون زدم بهتر شد الان خارشش کم شده ولی وقتی میخارونم جای رد خاروندنم باد میکنه به نظرتون چم شده شوهرم گفت برو دکتر میترسم برم کرونا بگیرم😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس برو درمانگاه، بهت آمپول حساسیت میزنن راحت میشی کهیره،احتمالا به غذایی بوی عطری حساسیت پیدا کرد ...

واقعا ولی چرا شبیه عکسهای گوگل نیست😁 بعد از ظهر میرم دکتر ممنون از راهنماییت🌹🌹🌹

به هیچ وجه خوراکی های حساسیت زا (مثل:خربزه.توت فرنگی.آناناس.گوجه فرنگی.بادمجان و...)و سرخ کردنی و انواع ادویه جات رو نخور.

گل ختی از عطاری بخر.مقداری بریز داخل ظرف دمنوش یا ... و کمی آب بریز روش بزار جوش بیاد.آب غلیظ حالت ژله ای و بد طعمی بدست میاد.اون رو روزی دو سه بار بخور...

هر چی که خوردی و باعث شده بهش حساسیت داشته باشی از بدنت خارج میکنه

اضافش هم بذار داخل یخچال خنک بشه.برو حمام و بگیر رو قسمتهایی که کهیر زدی.چون سوزنی هست کمی پوستت ممکنه درد بیاد...چون به شدت حنکی هست،برا تسکین خارش حالت موضعیش خوبه

تا زمان خوب شدن این کارها رو انجام بده