به هیچ وجه خوراکی های حساسیت زا (مثل:خربزه.توت فرنگی.آناناس.گوجه فرنگی.بادمجان و...)و سرخ کردنی و انواع ادویه جات رو نخور.
گل ختی از عطاری بخر.مقداری بریز داخل ظرف دمنوش یا ... و کمی آب بریز روش بزار جوش بیاد.آب غلیظ حالت ژله ای و بد طعمی بدست میاد.اون رو روزی دو سه بار بخور...
هر چی که خوردی و باعث شده بهش حساسیت داشته باشی از بدنت خارج میکنه
اضافش هم بذار داخل یخچال خنک بشه.برو حمام و بگیر رو قسمتهایی که کهیر زدی.چون سوزنی هست کمی پوستت ممکنه درد بیاد...چون به شدت حنکی هست،برا تسکین خارش حالت موضعیش خوبه
تا زمان خوب شدن این کارها رو انجام بده