2777
2789
عنوان

امپول اس جی و تست بارداری

235 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من امروز ۹ روز میشه ک از آمپول اس جی که زدم گذشته بی بی چک زدم بعد از ۱۰ دیقه یک هاله خیلی کم رنگ انداخته. بنظرتون حامله ام یا عوارض آمپول هنوز تو بدنمه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان تا 12 روز کاذب میزنه

میگی 10 دقیقه خوب احتمالش زیاده کاذب باشه

ولی چند روز دیگه صبر کن بعد دوباره بزن تا کاذب نباشه اگر بیشتر از 5 دقیقه بعد مثبت بشه زیاد مورد اعتماد نیست

فقط خدا
خب اینجا دیدم همه میگن لترزول بهتره،اخه متفورمین خیلی خوردم..قبلا هم ک اقدام کردم برا بارداری متفورم ...

من خودم دوتاشو استفاده کردم بدنم به متفورمین بهتر جواب میداد لتروزول عملکردش قوی تره و روی تخمدان ها اثر میزاره متفورمین با تنظیم هورمونها باعث عملکرد بهتر تخمدانها میشه

اگه اضافه وزن هم داشته باشی با متفورمین تنظیم میشه و در نهایت تخمدانها عملکرد بهتری دارن

لتروزول باعث دوقلو زایی و بیشتر پسرزایی میشه البته همه اینها وقتی اتفاق میفته که خدا بخواد

فقط خدا
انشالله مشکلت چیه چند سالته  چند وقته اقدامی

هفت ساله ازدواج کردم،بیست و دوسالمه،دوبار باردار شدم،دفعه اول سه ماهم بود گفتن قلب نداره باید سقط کنی دفع دوم هم خودش سقط شد،این دوبار ک باردار شدم ن دکتر رفتم،ن قرصی چیزی مصرف کردم..پریودیمم نا منظمه.دکتر گفت تنبلی تخم دون داری،الا از سقط دومم نه ماه میگذره،بعداز سقطم دوتا سوزن پرژسترون زدم قرص خوردم هنوزباردارنشدم.اولین بارمه میخام امپول اچ سی جی بزنم