2777
2789
عنوان

خانمای عزیز میشه یه لحظه بیاین

76 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم 

من تونمازام خیلی کاهلی میکنم یعنی یه مدت خیلی طولانی میخونم بعد دیگه نمیخونم عاشق نماز خوندنم وقران خوندن ولی خیلی پشت گوش میندازنم 

ممنون میشم با نظرات خوبتون راهنماییم کنید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مثل شمام، اما داشتن دوست معتقد و نماز خون یکی از مشوق های منه. با اینکه اصلا فاز نصیحت نمیگیره اما وقتی پیام میدم میگه داشتم قرآن میخوندم یهو غبطه میخورم بهش و حسم میگه توهم برو بخون 

منم دقیقا مثل شمام، اما داشتن دوست معتقد و نماز خون یکی از مشوق های منه. با اینکه اصلا فاز نصیحت نمی ...

باریکلا من گاهی قران صوتی گوش میدم 

عاشق نمازم ولی خیلی کاهلی میکنم 

البته اینم بگم پسرم 8ماهشه کارای اون نمیزاره ب چیزی برسم

باریکلا من گاهی قران صوتی گوش میدم  عاشق نمازم ولی خیلی کاهلی میکنم  البته اینم بگم پسرم ...

ان شاء الله بتونی همشو سروقت بخونی😍فقط با حس درون میشه خوند. به حرف بقیه نیست

به نظرم برو احادیث و روایات راجع به نماز و اثرات کاهل نمازی بخون بعدم خودتو موظف کن که حتما بخونی و اگر نخوندی خودتو جریمه کن مثلا اگر یه نماز رو نخوندی به جاش باید به اندازه دو روز نماز قضا بخونی اینطوری دوبار خودتو تنبیه کنی دیگه یادت نمیره 😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرم برو احادیث و روایات راجع به نماز و اثرات کاهل نمازی بخون بعدم خودتو موظف کن که حتما بخونی و ...

وای خیلی جالب بود بیشتر وقتا روایات و احادیث میخونم ولی امان از دست شیطان 

البته اینم بگم به همه گیر میدم ک نمازتو بخون کلی هم نصیحتای خوب میکنم 😂

حالا یکی نیس ب من بگه تو خودت چرا نمیخونی اینهمه گیر میدی😂😂😂

وای خیلی جالب بود بیشتر وقتا روایات و احادیث میخونم ولی امان از دست شیطان  البته اینم بگم به ه ...

همون جریمه بیشتر جواب میده گاهیی حالا میتونه متفاوت باشه ها مثلا میتونی اگر نخوندی صدقه بدی یا هزار تا صلوات بفرستی یا یه جز قرآن بخونی یا یه روز روزه بگیری 

روزه خیلی سخته اگر یه بار خودتو تنبیه کنی به خاطر نماز نخوندن روزه بگیری فکر کنم هروقت داشت یادت میرفت یاد روزه گرفتن بیفتی سریع بخونی😄😄😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همون جریمه بیشتر جواب میده گاهیی حالا میتونه متفاوت باشه ها مثلا میتونی اگر نخوندی صدقه بدی یا هزار ...

خیلی تنبیه های جالبی گفتی احتمالن همین کارو بکنم مرسی عزیزم بابت راهنماییت