2777
2789

ذهنم خیلی مشوش و نا آرومه... فکر میکردم که اگه به ماه آخر برسم،همه چی اوکیه... حالا میگم خدایا بچم سالم باشه،وزنش خوب باشه،عیبی نداشته باشه،زود بدنیا نیاد، خوب شیر بخوره،خوب بخوابه و.‌‌.. چون اگه هرکدوم ازینا نباشه،خانواده شوهرم دیوانم میکنن...من مطمئنم... از طرفی نگران اون ۱۰ روزیم که مامانم برای مراقبت پیشمه، میترسم بهش بی احترامی کنن... یا اینکه اگه کسی از اقواممون بیاد خونمون برای دیدن بچه، خانواده شوهرم با رفتارشون باعث خجالتم بشن... از طزفی دوست ندارم هیچکس بیاد و مخصوصا دوست ندارم کسی بچمو بغل کنه یا ببوسه،بخاطر مریضی... از طرف دیگه از همه خانواده شوهرم متنفرم،چون تموم این مدت یه سر بهم نزدن‌‌‌... حالا دوست ندارم ببینمشون یا بچمو بگیرن، بچه هاشون بشدت وحشین و ممکنه بلایی سر بچم بیارن... چون دیدم که از روی بچه ها رد میشن،یا بطرف آوم حمله میکنن...و از طرف دیگه اگه پاشون به خونم باز بشه،بچه هاشون تموم وسایلای خونه و وسایلای بچمو میشکنن... دیدم که میگم، شوهرمم مخصوصا میاد تموم وسایلو جلوشون میریزه، میگه میخرم... دروغ میگه... میخواد اذیتم کنه‌‌‌‌....چون مامانم خریده، میخواد بی ارزش جلوشون بده‌‌‌... حس خیلی بدی دارم نسبت به خانواده شوهرم که خداشاهده حتی یک بار،فقط یک بار حالمو نپرسیدن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه چندمی؟؟

چقدر دیگه مونده تا تولدش؟

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ماه چندمی؟؟ چقدر دیگه مونده تا تولدش؟

فکر کنم اواخر مرداد... آخه دکتر تاریخ دقیقشو هنوز نگفته

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
استارتر برات صلوات فرستادم عزیزم  ان شاءالله نی نی رو صحیح و سالم بغل کنی خدا بهت آرامش بده

ممنونم عزیز

قبلش اعلام کن خانواده ی شوهرت نیان. خیلی مخترمانه بگو من میرم بیمارستان و بیمارستان جای خطرناکیه.زح ...

نه بابا... خودشونو زحمت نمیدن بیان بیمارستان... خونه رو سرم خراب میشن که پذیرایی بشن