2777
2789
عنوان

دندان عقل

115 بازدید | 27 پست

بچه ها من فردا وقت دندان پزشکی دارم اخرین یار که رفتم دندان پزشکی ۷ سالم بود الان ۱۸ سالمه واقعا از دندونپزشکی میترسم و از ترسم نرفتم هیچ وقت فردا وقت دارم برم دندون عقلم رو بکشم خیلی میترسم کسی تجربه داره؟ درد داشته؟ چجوری بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقاهمینحوری بودم وبخاطرترس یه پوسیدگی کوچیک شدیه دندون که بایدعصب کشی مبشدو....ولی الان پشیمونم چرادندونهای خوبم رومراقبت نکردم.برین باخیال راحت من دندون عقل هم کشیدم هم جراحی سخت.دردی خیلی نداشت اولش امپول بی حسی میزنن وبعدش دیگه نمیفهمی.فقط امپولش یه کوچولودردداشت وتموم.اگه جراحی لازمه قبلش یه مسکن مثل ژلوفن بخورین

منم دقیقاهمینحوری بودم وبخاطرترس یه پوسیدگی کوچیک شدیه دندون که بایدعصب کشی مبشدو....ولی الان پشیمون ...

شما چندتا بی حسی زدید؟ من شنیدم دوتا بزنم بهتر از یکیه

اگه قبلش یه مسکن بخورم مشکلی نداره؟

نه من ازخوددکترم پرسیدم گفتم اشکالی نداره.

اخه بعدازکشیدن پنبه رودندون میمونه تقریبایه ساعتی وچیزی قورت ندیدن بهتره پس قبلش مسکن بخورین بهتره که اثربی حسی رفت دردنیادسراعتون.البته اگه جراحی باشه.بازم حتماازدکتربپرسین برای شرایط خودتوت.ولی بابت ترس اینوبگم که اصلااصلابخاطرترسبدن ازدندون پزشکی کارتون روعقب ندارین اشتباه .وحیفه دندونه که جایگزین نداره