مامان_گلیی مدیر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 عنوان تصمیم برای اقدام یا اقدامی ها یا تازه بارداری بیا هر چی میدونی بگو | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 36 پست هر اطلاعات هر کاری هر چیزی میدونی برای اقدام بارداری سالم و زایمان راحت.هر چی میدونی بگو لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم 1399/04/23 | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 خودم فکر میکنم کمه.بنظر شما چقدر کمه ؟ بله کمه عزیزم شما الان حداقل باید ۴۸ کیلو باشی! توی نت بزن محاسبه ی bmi توصیحاتشو بخون متوجه میشی از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
حناهستمممم عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5265 چند وقتته چند سالته فضولی نباشه هفت هفتمه،دومین بارداریمه ۳۴ سالمهواسه اولی خیلی استرس داشتم یکسال طول کشید تاباردارشدمولی دومی چون استرس ندتشتم ناحواسته باردارشدمشماسنی نداری نگران نباش ایشالا بوقتش باردارمیشی ❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
مامان_گلیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 آخه بدبختی هر چی میخورم چاقم نمیشم آزمایشم که دادم خوب بود فقط ویتامین دی کم بود و قندم لب مرز بود لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
مامان_گلیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 بله کمه عزیزم شما الان حداقل باید ۴۸ کیلو باشی! توی نت بزن محاسبه ی bmi توصیحاتشو بخون متوجه میشی واااای ممنون😦 لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 واااای ممنون😦 نگران نباش اضافه کردن خیلیییی راحت تر از کم کردنه😊 از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
مامان_گلیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 نگران نباش اضافه کردن خیلیییی راحت تر از کم کردنه😊 چجوری اضافه کنم مهمه😂 لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 چجوری اضافه کنم مهمه😂 خیلی راحت هرچی دوست داری بخور😂 از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
مامان_گلیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 خیلی راحت هرچی دوست داری بخور😂 میخورم ولی استعداد ندارم ..فعالیتم خیلی کمه صبح تا 12 خوابم لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
نوا_دخترتابستان عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 1629 استارتراجازه هست من لینک یکی ازتاپیکام بزارم اینجا واسم گزارش بزنین؟ همیشه دردناک ترین سنگ هاراکسانی به سمتت پرتاب میکنند که برایشان سنگتمام گذاشتی یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است...
گلیjonn عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 1546 خانوما منم اقدامم.دوروزه حالت تهوع سرگیجه دارم خیلی بیحالوکسلم.عصبی شدم سینهامم دردمیکنه سنگین شده بنظرتون میشه علائم بارداری باشه؟؟کمرمم خفیف دردمیکنه
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12143 میخورم ولی استعداد ندارم ..فعالیتم خیلی کمه صبح تا 12 خوابم خب تو جزو مقربان درگاه الهی هستی😂 از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
گلیjonn عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 1546 خانوما منم اقدامم.دوروزه حالت تهوع سرگیجه دارم خیلی بیحالوکسلم.عصبی شدم سینهامم دردمیکنه سنگین شده ب ... ۵تیرپری شدم روزسه پریم رفتم سونو فولیم۱۴م.م بوددکترقرص کلومیفن داد شبی دوتا خوردم تا۱۰تیر.دوروزم هست ک این علائمودارم ۵مردادم موعده پریمه
مامان_گلیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 خب تو جزو مقربان درگاه الهی هستی😂 😂😂😃😉 لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم