2777
2789

ما دونفر کارمند بانکیم و اتوکشی پدر منو دراورده،دایم درحال شستن و اتو کشی ام

تا الان اتو بخار معمولی داشتم،اتوم سوخت

الان میخوام اتو بخرم،اتو پرس بخرم یا نه؟از صدنفر پرسیدم و صدمدل جواب شنیدم،نصفی میگن عااالیه نصفی هم میگن نه اصلا نمیشه و‌کنارش یه اتو دیگه باید داشته باشی و بعضی جاهارو اتو نمیزنه و ...

خواهشا اگر اتو پرس داشتین یا دارین بگین بخرم یا نه؟آیا برتری ای نسبت به اتو معمولی داره؟کار رو آسونتر و سریعتر میکنه یا نه؟

ارزش خرید داره؟من واقعا نمیتونم دوتا اتو بخرم،هزینش خیلی میشه.با اتو پرس کارم راه میفته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتو پرس ندارم ولی ب نظر من اتو معمولی بهتره راحتتر اتو میشه قیمتشم از اتو پرس پایین تره

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

نه اتو پرس چون بزرگه به سختی میتونی همه جای لباس و اتو بزنی  .مخصوصا استین لباسا اصلا خوب صاف و یک دست نمیشه .  اتو دستی بهتره من خودم همیشه لباسامونو با اتو دستی اتو میکنم 

اتوپرس خوب بخری کارت راه میفته عزیزم ولی معمولی بخری نه چون یقه وبالای شلوار زیر اتو قشنگ جا نمیگیره 

من با پرس کار میکنم برا شال وروسری ومانتو فوق العادست پیرهن اقایون سخته وقسمت بالای شلوارشون که باید قلقش دستت بیاد