2777
2789

خانوما شماهم سمت چپ یاراستتون درد دارین من نزدیک تخمدان سمت چپم هی میگیره ول میکنه امشب جیگر خوردم یکم بیشترشده نگرانم ینی چیزی شده😢

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا جگر به خاطر مقدار زیاد ویتامین آ که باعث بیش فعالی میشه برای بچه خوب نیست

درد در اون هفته ها به خاطر بزرگ شدن رحم طبیعیه

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عزیزم اولا جگر به خاطر مقدار زیاد ویتامین آ که باعث بیش فعالی میشه برای بچه خوب نیست درد در اون هفت ...

دیگ غلط کنم بخورم 😢

😢😢وای

حالا خوردی بد به دلت نیار ...منم خوردم تو دوماهگی بعدش مامانم گفت خیلی بد بوده ..دخترم الان ۵ سالشه داره خر و پف میکنه 😊البته خیلی خستم از دستش🤕

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
دیگ غلط کنم بخورم 😢

زیاد نخور 

یه دفعه چیزی نمیکنه

در مورد بعضی خوراکیها که نمیدونی مفیده یا مضر حتما سرچ کن بعد بخور

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
حالا خوردی بد به دلت نیار ...منم خوردم تو دوماهگی بعدش مامانم گفت خیلی بد بوده ..دخترم الان ۵ سالشه ...

خداحفظش کنه

زیاد نخور  یه دفعه چیزی نمیکنه در مورد بعضی خوراکیها که نمیدونی مفیده یا مضر حتما سرچ کن بعد ...

خداکنه خیلی میترسم