2777
2789
عنوان

بچه های جاریم ...

792 بازدید | 31 پست

جاریم چهارتا بچه داره 

منم دوتا

بچه های اون با بچه هام انگار سر جنگ دارن .با جاری و مادرشوهر تو یک ساختمونیم . 

بچه هاش مدام بچه های منو میزنن . تازه جاریم طلبکار هم هست نباید هیچی بگیم به بچه هاش

دیروز پسرش با شلنگ زد رو دست دختر من   ,    دوتاشون پنج ساله ان . پشت دست دخترم رد افتاد بسکه محکم زد

دخترمم گریه میکرد به من میگفت چرا هیچی بهش نمیگی تو مراقب من نیستی . .منم گوش پسره رو گرفتم و گفتم دفه آخرته میزنی ها

اونا تو خونشون زدن رو یاد گرفتن . جاریم هر روز یک جای بدن بچه هاش و داغ میکنه . تمام بدنشون رد داغ کردن و کتک هست

ولی تو خونه ی ما از کتک خبری نیست . 

بعد هم دیشب جاریم صداش میومد با بچه هاش صحبت میکرد بلند بلند که ما صداشو بشنویم . میگفت زن عمو چیکارت کرد‌

باشه فردایی هم هست , میدونم چیکار کنم

امروزم تا من در خونه رو باز میکردم .بچه ش از تو خونه داد میزد زن عمو دیوونه زن عمو دیوونه

هرچقدرم بگم بچه ان دیگه مادرشون که میتونه جلوشون و بگیره 

موندم چیکار کنم دیگه

ب شوهرت بگو

روو تربیت و اعصاب بچه هات اثر سو میزارن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفت و امدتو کم کن.بدون بچه برو خونش کارتو انجام بده و بیا.نذار بچه هات باهاشون تنها باشن

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بهترین کار اینه که از اون ساختمون برید تا همه آرامش بگیرید

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

ایلی زندگی نکنید بابا

اونم با بی فرهنگا

چطوره خودش کتک میزنه ولی هیچکی نباید هیجی بهشون بگه!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷