2777
2789
عزیزم زیر دوازده بودی منم تجربه سقط داشتم تو شیش ماهگی چقدررررر سخت بود دست خالی از بیمارستان برگشتم ...

منم ۱۳هفته بودم...خیلی سخته اتفاقاامروز ب شوهرم گفتم حداقل یه شاخه گل میاوردی!!!ایشالاتجربه اخرت باشه مشکلت چی بود؟چندوقت بعدباردارشدی؟؟ـ

راستی الان بارداری استراحت و امپول داری؟

برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
منم ۱۳هفته بودم...خیلی سخته اتفاقاامروز ب شوهرم گفتم حداقل یه شاخه گل میاوردی!!!ایشالاتجربه اخرت باش ...

تصادف کردم عزیزم پسر بود از خدا میخام دوباره یه پسر بهم بده بعد از ۷ ماه عزیزم طب سنتی گفت زودتر باردار شم فقط سی تا امپول تو ناف زدم تا سقط نشه وگرنا استراخت نیستم عزیزم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصادف کردم عزیزم پسر بود از خدا میخام دوباره یه پسر بهم بده بعد از ۷ ماه عزیزم طب سنتی گفت زودتر بار ...

انشالله خداگل پسرتو سالم بزاره بغلت😘😘قسمتت بود...من کورتاژشدم گفت یکسال بعداقدام کن

تصادف کردم عزیزم پسر بود از خدا میخام دوباره یه پسر بهم بده بعد از ۷ ماه عزیزم طب سنتی گفت زودتر بار ...

یه دخترم داری؟منم یه دختردارم یکسالشه..بنظرت کی اقدام کنم سابقه نازاییم داریم زیاد

یه دخترم داری؟منم یه دختردارم یکسالشه..بنظرت کی اقدام کنم سابقه نازاییم داریم زیاد

منم سر دخترم ۹ ماه اقدام بودم نگران نباش بعد ۶ ماه از دکتر مشورت بگیر منم کورتاژ شدم فعلا ک مشکلی نبوده عزیزم

منم سر دخترم ۹ ماه اقدام بودم نگران نباش بعد ۶ ماه از دکتر مشورت بگیر منم کورتاژ شدم فعلا ک مشکلی نب ...

خب خداروشکر گلم رزیم گرفتی برای پسر؟عکس سونوت شبیه پسره توتاتپیکت....بعدسقط چیکارکنم رحمم سردنشه

خب خداروشکر گلم رزیم گرفتی برای پسر؟عکس سونوت شبیه پسره توتاتپیکت....بعدسقط چیکارکنم رحمم سردنشه

واقعا ن گلم فقط روز تخمکگذاری اقدام کردم خدا کنا خدا بهم یه مسرم بده دیگ از هردو میوه اش داشتا باشم ایشالا تو هم با سلامتی باردار شی گلم